Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Gül, şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın’ın annesiyle sohbet etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Giresun ziyareti kapsamında kentin ileri gelenleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya geldi. Gül, 1993 yılında dönemin Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı iken şehit edilen...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Gül, şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın’ın annesiyle sohbet etti
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Giresun ziyareti kapsamında kentin ileri gelenleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya geldi. Gül, 1993 yılında dönemin Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı iken şehit edilen Tuğgeneral Bahtiyar Aydın’ın annesi Hatun Aydın ile kısa süre sohbet etti.

    Abdullah Gül, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Giresun’da kentin ileri gelenleri, kanaat önderleri, gaziler ve yakınları, şehit yakınları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Gül, yemeğe davet edilen Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın’ın annesi Hatun Aydın (86) ile kısa süre sohbet etti.

    Giresun’un tarihi ve doğal güzellikleriyle önemli bir şehir olduğunu belirten Gül, “Buraya gelmeden önce üniversiteyi ziyaret ettim. 25 bine yakın öğrencisi ve çok sayıda öğretim üyesi olan üniversitemizin durumunu yerinde inceledik. Yabancı öğrencilerin olduğunu da görmekte mutluluk duydum. Hala bazı eksikliklerimiz var ama bunların hepsi zaman içinde gerçekleşecek. Bütün Giresunlu vatandaşlara sevgi ve muhabbetlerimi iletmek istiyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.