Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

WAM Medya Akademisi, Türk öğrencileri bekliyor

Dortmund'da bulunan WAM medya akademisi, daha çok Türk öğrenci okutmak istediklerini duyurdu. WAM Direktörü Daniel Poznanski, yaklaşık 15 Türk öğrenci okuttuklarını ve Türk öğrencilere aylık 550 Euro burs verdiklerini açıkladı.Toplam...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2013 20:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2013 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dortmund'da bulunan WAM medya akademisi, daha çok Türk öğrenci okutmak istediklerini duyurdu. WAM Direktörü Daniel Poznanski, yaklaşık 15 Türk öğrenci okuttuklarını ve Türk öğrencilere aylık 550 Euro burs verdiklerini açıkladı.

Toplam 300 öğrencisi olan okul, eğitim ve meslek konusunda bilgilendirme amacıyla 15 Kasım Cuma günü saat 14:00’te bir program düzenliyor. Bilgilendirme gününde medyanın değişik uzmanlık alanlarında sunumlar yapılacak; derslerde kullanılan film ve televizyon reklamları gösterilecek, çalışılan projeler tanıtılacak.

15 Kasım'daki bilgilendirme gününde iletişim ve pazarlama menajerliği, iletişim ve medya dizaynı, film ve televizyon yapımcılığı, rejisörlük, radyo muhabirliği ve moderatörlük, kültür ve eğlence menajerliği gibi meslekler hakkında bilgi verilecek. Sunumların arkasından WAM medya okulu gezdirilecek. Bilgilendirme gününe katılmak için mutlaka müracaat etmek gerekmiyor, isteyen belirlenen saatte bilgilendirme gününe katılabiliyor.

Programın 2,5 saat süreceğini söyleyen WAM Direktörü Daniel Poznanski, "Abitur veya Fachabi’den sonra okulumuza kayıt yaptırılabilir. Okul altı dönem devam ediyor." dedi. Daha fazla bilgiyi 0231-861008-0 numaralı telefon veya www.wam.de internet adresinden almak mümkün.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.