Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toparlanma süreci

Yazının Giriş Tarihi: 07.09.2015 01:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.09.2015 01:03
Bursaspor, ligde geride 3 haftada istediği sonuçları alamadı. Hatta, aldığı sonuçlarla büyük bir hayal kırıklığı yaşattı diyebiliriz.

İlk 3 maçta atılan sadece bir gol ve sıfır puan. Lig başlamadan bu söylenseydi Bursa’da herhalde kimse inanmazdı.


Lige verilen milli maç arasında Bursaspor, ‘tartışmalı’ 4 günlük iznin ardından çalışmalarına tekrar başladı ve hafta sonunu da ‘canımız sıkıldıkça’ oynadığımız komşu Balıkesirspor ile özel maç oynayarak değerlendirdi. Timsah, aldığı 4 gollü galibiyetle bir anlamda Balıkesirspor’un sezon açılışında aldığı farklı yenilginin de rövanşını almış oldu.


Balıkesir maçında sergilenen futbol ve performansa gelecek olursak; milli takımlarda bulunan oyuncuların yokluğunda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam forma verebileceği oyuncuların son durumunu görme fırsatı buldu.


Erdem her an göreve hazır olduğunu, Dany de Sivok’un yokluğunda savunmanın göbeğinde Sağlam’ı rahatlatacağını gösterdi. Şamil her zamanki gibi görev adamı, yine ‘nereye koyarsanız oynarım’ der gibiydi. Aydın yeni yerinde (solbek) savunma anlayışı zayıf olsa da hücuma çıkışları ve katkısı ile dikkat çekti. Faty garantici, Hosogai faydalı transfer olduğunu bir kez daha gösterdi. Cuenca’nın beni yanıltmayacağını bir kez daha gördüm. Ayağına top yakışıyor, topu iyi saklıyor, takımı istediği zaman hızlandırıp, istediği zaman el frenini çekebiliyor. Böyle bir adama Bursaspor’un ihtiyacı var. Sutter pas alırsa, kanatlardan top getirilirse gol ilacımız olacak. Josue bildiğimiz gibi, Sercan Yıldırım her geçen gün kendini buluyor. Önceki sene geldiğinin aksine bu kez daha faydalı olacak inancındayım.


Tüm bunların ışığında milli takım kampından gelecek oyuncuların da katılımı ile yapılacak son hazırlıkların ardından Timsah, Gençlerbirliği ile hayati önem taşıyan bir mücadeleye çıkacak. Bursaspor’un bu maçı kazanıp az da olsa soluklanacağına inanıyorum.

Balıkesirspor maçının verdiği umut ve moralle yeşil beyazlı taraftarlar da bu maça ilgi göstermeli ve takıma sahip çıkmalıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.