Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsaha Gençlik Aşısı

Yazının Giriş Tarihi: 21.09.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 00:00

Mustafa Er yönetimindeki Bursaspor, ligin ikinci maçında gençlerle galibiyete uzandı. Altınordu'yu 2-0'lık skorla yenen Timsahlar, özlenen galibiyetle hem sevindi hem de sevindirdi. Adana Demirspor maçında oyuna müdahale etmekte geç kalan Mustafa Er, bu kez aynı hataya düşmedi ve gerekeni yaptı.

Yalçın Koşukavak geldiğinde ilk 3 maçta başarılı performans sergilemesine rağmen kızağa çekilen Ataberk Dadakdeniz, kalesinde adeta devleşti. Galibiyetin mimarlarından biri oldu ve gole geçit vermedi. Timsah'a gençlik aşısı iyi gelmiş olacak ki, sahada söz sahibi olan gençler skorda da belirleyici oldu.

"Fiziksel gücü yetersiz ilk 11'de oynarsa zarar görür. Özgüveni zedelenir" diyerek oynatılmayan Ali Akman, özgüvenli haliyle "maşallah" dedirtiyor. Yetersiz denilen fiziğiyle yön verdiği golüyle Bursaspor'a 3 puanı kazandıran isimdi. İlk golün sahibi Emirhan, eğer performansında istikrarı yakalarsa takıma büyük katkı koyacaktır. 

Elimizden kaçmak üzere iken Bursaspor Kulübü bünyesine yeniden kazandırılan Vefa Temel ilk kez sahadaydı. İnşallah şımarmaz. Emin ve ağır adımlarla gücüne güç katarak, kendini geliştirerek Bursaspor için mücadelesine devam eder. Zira iki alkışa, övgüye şımaran, "ben oldum" diyen gençlere çok kez tanık olduk. Dilerim ki Vefa Temel, sen onlardan olma. Ağırbaşlı, heyecanı bitmeyen, hırslı, mücadeleci yapınla yeteneğini parlat ve abin Enes Ünal gibi yurtdışında gururumuz ol.

Ali Akman, Ataberk Dadakdeniz, Vefa Temel, Burak Kapacak.. Timsah damarına enjekte edilen gençlik aşısıyla şahlanacak gibi görünüyor. Buna inancım tam. Genç Ataberk'e ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Geçen sene başarılı performansına rağmen, kadro dışı kaldı ama küsmeden, pes etmeden çalışmaya devam etti. Sonuç ortada.

Velhasıl kelam, benim tahta mahta umurumda değil. Personelin ve futbolcuların maaşları ödensin bu çocuklarla yola devam edelim. Gençler bu takıma ve bu şehire sahip çıkacaklardır. Yeter ki moral bozulmasın.

Bursaspor'da tablo bu iken, Bursa'nın elitleri derin bir sessizlik içerisinde. Çıt çıkarmıyorlar, nefes dahi almıyorlar ki kapıları çalınmasın. Bu takım Süper Lige çıkınca o zaman üşüşürsünüz. Tasarruf, Onur, Erikli ve Aroma firmalarının Bursaspor'a bu zor süreçte verdikleri destek çok değerli. 4 firmayı asla unutmamak ve ona göre gard almak gerekir.

VEFA TEMEL NASIL KALDI?

Altınordu maçında ilk kez takımla sahaya çıkan Vefa Temel, yeteneğiyle dikkat çekti ve adeta parıldadı. Herkesin konuştuğu isim olan Vefa Temel, Bursaspor’dan gitmek üzere iken son anda gidişi nasıl engellendi? Bursaspor’a yeniden kazandıranlara da açıklık getirmek gerekiyor. Vefa gibi bir yeteneğin elimizden kayıp gitmesine engel olan isimler, Bursaspor Kulübü eski başkanı Mesut Mestan ile Mustafa Gönden. Vefa Temel’in kalması gerektiği noktasında, Mesut Mestan’a ısrar eden Mustafa Gönden. Ama Mustafa hocanın uyarısını kulak arkası etmeyerek dikkate alıp çaba gösteren de Mesut Mestan.

Önce İbrahim Dağaşan aranıyor, ayrılığın O’nun yüzünden olup olmadığı soruluyor. “Hayır “cevabının ardından da Mesut Mestan bu kez de Kayserispor Başkanı’nı arayarak “konu bizim için özel” diyor. Araya Alihan Barışcı da sokuluyor. Ve yaşanan telefon trafiğinin ardından Vefa Temel 3-4 gün içerisinde tesislere geri getiriliyor.

İşte konunun özeti bu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.