Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah yine fırsat tepti!

Yazının Giriş Tarihi: 12.11.2018 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.11.2018 00:01

Bursaspor, kendi sahasında Kasımpaşa ile yine bir anlamda ‘eşik’ atlama maçına çıktı.

Yeşil beyazlı ekip bu maçı kazansa alt gruptan iyice uzaklaşacak ve üst gruba tutunarak çok daha başka hesaplar içine girecekti.

Ancak dünkü yenilgi Bursaspor’u alt grupta tuttu ve şimdi Milli maç arasında Teknik direktör Samet Aybaba çok daha farklı bir ruh halinde olacak.

Maçtan önce baktığımızda haftaya girilirken Bursaspor 9 golle ligin en az gol yiyen iki takımından birisiydi. Konuk takım ise 24 golle en fazla gol atan takım durumundaydı. Böyle bir durumda birinin atanları diğerinin savunanları iyiydi.

Dün bir kez daha gördük ki ne kadar savunursan savun, atanların iyi olmadığı sürece bu ligde iş yapman mümkün değil.

Dün 90 dakika soyunca yeşil beyazlı ekibin hücum oyuncuları ne yaptı Allah aşkına. Gol bile Ertuğrul Ersoy’dan geliyorsa varın siz gerisini düşünün. Sakho ilk yarıda oyunda kaldığı süre içerisinde savunmanın arasında kayboldu gitti. Buna rağmen iki tane net fırsat yakaladı ama kendisinden beklenmeyen şutlar attı. Lime evet topu rakip sahaya taşıyor, adam eksiltiyor, ama sonrası... Topu getirdikten sonraki tercihleri facia cinsinden. Kendisinden çok şey beklenen Tunay vasata dahi ulaşamadı. Durum böyle olunca da gol atmak duran toplara kaldı ve bunlardan da sadece bir tanesini değerlendirebildik.

Hücum kötüydü de savunma iyi miydi? Tabi ki hayır. Kaleci Okan gününde değildi. Yediği ikinci gol kendisine hiç ama hiç yakışmadı. Chedjou kritik hatalar yaptı. Orta alanda Aytaç ve Badji ne savunmaya ne hücuma yeterli desteği verebildiler ve sonuçta bu yenilgi kaçınılmaz oldu.

Bursaspor böylece her zaman olduğu gibi bir eşik atlama maçını daha kaybetti.

Şimdi ne mi olacak?

Önümüzdeki maçlara bakacağız...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.