Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah Haftası

Yazının Giriş Tarihi: 27.08.2019 00:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.08.2019 00:08

Geçen hafta da yazmıştım, Bursaspor’un kadrosunda altyapıdan gelen öyle yetenekli gençler var ki gururlanmamak mümkün değil. İyi işlendiklerinde, çok çalışarak, sabrettiklerinde bugünün bu gençleri yarının yıldızları olacak.

Akhisarspor maçı öncesinde son yazımda “maalesef ki Bursaspor tecrübe eksikliğinden dolayı kendi sahasında bile favori değil” diye demiştim. Ama o gençlerden kurulu yeşil beyazlı takım tecrübeli birkaç oyuncuyla beraber çok anlamlı bir galibiyet aldı. Genç oyuncuları sahada görünce çok mutlu olan bendeniz, bu galibiyet kendim oynayıp da zafer kazanmış gibi sevindim. Devamının da geleceğini düşünüyorum.

Geçen hafta sonunda transfer tahtasının açılmasıyla alakalı Başkan Mesut Mestan, çok önemli açıklamalar yaptı. Bu hafta son pürüzün  de giderileceğini ve Eskişehirspor maçına yeni transferlerle çıkacaklarını belirtti. Biliyorum ki transfer tahtasının açılmasıyla ilgili yönetim elinden geleni yaptı. Gönül isterdi ki çok daha erken bu iş hallolsun. Ancak bazı bürokratik işlerden dolayı birhayli uzadı. Ama önemli olan açılması ve ligin başı. Özellikle Eskişehirspor maçından sonra verilecek milli maç arası böylesine yeni oyuncuların katıldığı takımlar için büyük nimet. Yalçın hoca gelecek oyuncularla elindeki birbirinden değerli gençleri bu sürede kaynaştırmayı, takım olma duygusunu üst seviyelere taşımayı başarırsa, ki bu konuda hocaya güveniyorum; yeşil beyazlı takım lige damga vuracak bir ekip haline gelir.

Açıkçası başkanın açıklamaları beni bir hayli rahatlattı. Ne Bursaspor’un ne de başka bir takımın ekonomik sorunlar nedeniyle hele hele geçmiş yönetimlerin açtığı derin mali yaralar nedeniyle transfer yapamaması beni üzer. Bir futbolsever olarak üzer.

Transfer tahtası açıldıktan sonra arttık sadece futbolu konuşacağımız için de ayrıca mutlu olduğumu belirtmek isterim.

Sürecin biran önce sonuçlanması ve müjdeli haberin camiayı sevince boğması dileğiyle...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.