Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah ateş ediyor!

Yazının Giriş Tarihi: 11.09.2017 00:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.09.2017 00:32

Bursaspor, kendi sahasındaki ikinci maçında TM Akhisarspor’u ağırladı. Alınan farklı galibiyetle de yeşil beyazlı tribünlere büyük umut verdi.

Yeşil beyazlı ekipte hafta içinde takıma katılan son transfer Yusuf Erdoğan yedekler arasında yer alırken, Jiros Kembo (Ekoko) ise ilk 11’de sahaya çıktı. Bogdan Stancu da haftalar sonra özlediği(!) santrfor mevkiinde görev yaptı.

Tribünleriz dolduran yeşil beyazlı taraftarların büyük destek verdiği yeşil beyazlı ekip, maça iyi başladı diyebilirim. Ancak bu baskı 10-12 dakika kadar sürdü.

Bu dakikadan sonra topu daha çok Akhisar kullandı desek abartmış olmayız. Bunun sonucunda da ilk net pozisyon konuk Akhisar’dan geldi.

16.dakikada yaklaşık 4-5 dakika konuk takım top çevirdi ve kalemizden bir türlü uzaklaşmayan topta soldan ortaya Olcan altı pastan vurdu ancak kaleci Harun ayakları ile tehlikeyi önledi.

34’te ise kaçan bir gol varki akıllara zarar cinsten. Rakip çıkarken orta alanda Agu topu kaptı ve nefis bir ara pasıyla Aziz’i soldan kaçırdı ancak, çok müsait durumda olmasına rağmen acele bir orta yapınca net bir fırsat kaçtı.

44’te ise Batalla’nın şutunun yan direkte patlaması, devamında bomboş kafa şutunun az farkla dışarı çıkması ise büyük bir talihsizlikti.

Yeşil beyazlılar ikinci yarıya da iyi başlayan taraftı. 51’de Titi’nin soldan yaptığı ortaya Kaptan Pablo Martin Batalla nefis bir kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi ve tribünleri hareketlendirdi. 65’te ise bu kez Stancu’nun presi sonucu Ekoko topu kaptı ve ara pasında Delarge karşı karşıya kaldı, kaleciyi geçip bitirici vuruşunu yaptı ve herkesi rahatlattı. Hemen ardından da yerini yeni transfer Yusuf’a bıraktı.

Baskısını sürdüren Timsah’ın 74’te Stancu ile bulduğu gol ise rakibi iyice çökertti. Stancu yeşil beyazlı forma ile nihayet golünü atarken, sevinci de görülmeye değerdi.

İşte tribünler destek verdiğinde, sahada biraz mücadele olduğunda neler olabileceğini dün gece bir kez daha gördük. Bu destek her şartta destek olmalı.

Destek olunda Timsah’ın ateş gücü ortada.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.