Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah 80’de darbeyi vurdu

Yazının Giriş Tarihi: 21.10.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.10.2019 00:00

Öncelikle şunu belirteyim. Yıllardır Bursa’da oturuyorum, ilk defa Bursaspor’un bir maçını statta canlı olarak izleme şansını yakaladım.

Büyükşehir Belediye stadyumunda basın tribününde yerimizi aldığımızda yaklaşık 10 bin seyircinin tribünlerdeki çoşkusu açıkçası beni de heyecanlandırmıştı.

Cumartesi oynanan maçta Bursaspor’un rakibi bir semt takımı olan Ümraniyespor idi.

Tribünlere baktığımızda Ümraniyeli taraftarın sayısı taş çatlasa 50 kişi kadardı.

Başlangıç düdüğüyle birlikta başlayan maçta henüz 10. dakika dolmadan Ümraniyespor’da Emircan’ın gölüyle 1 – 0 geriye düştük.

Ümraniye’nin sert futbolu ve hakemin bazı yanlış kararları futbolcuları olduğu kadar tribündeki taraftarların da tepkilerine neden oluyordu.

İlk 45 dakikada Bursaspor her ne kadar gol atmak için mücadele etse de etkili bir oyun sergileyemedi diyebiliriz.

İstanbul ekibi ise 10. Dakikada attıkları gol ile maçı dengede tutmaya çalışıyor ve üç puanın üstüne yatmaya karar vermiş gibi görünüyordu.

İlk devrenin ardından ikinci 45 dakikanın başlamasıyla Bursaspor daha fazla gayret gösterse de bir türlü istediği havayı yakalayamıyordu.

8 sarı kartın olduğu maçta 76. dakikada Diarra’nın kırmızı kart görmesiyle Bursaspor sahada artık 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı.

Maçın 80.dakikasına geldiğimizde Anıl’ın beraberlik golü ilaç gibi geldi. Ardından 2 dakika sonra Kubilay’ın galibiyet golü geldi. Bu 3 dakika içinde Timsah tribündeki seyircisiyle çoşku patlaması yaşadı.

Maçın 80. dakikasından sonra Timsah’ın ansızın darbesiyle Ümraniyeli futbolcular ve taraftarı neye uğradıklarını şaşırdılar.

İki gol sevinci ve tribün coşkusu yeşil beyazlı oyuncuları daha çok baskı yapmasına ve gol arayışına sevk etti, ancak tabela değişmedi. Bursaspor geriye düştüğü maçta 2 – 1 galip ayrıldı.

Bu galibiyet en son oynanan Altay yenilgisini unutmak isteyen taraftara yeşil beyazlı ekibin armağanı oldu.

Kısaca maçı özetlersek, sıkıntılı başlayan ve kartların havada uçuştuğu maçta küçük değişiklikler ve dokunuşlar yapılarak “biz bitti demeden bitmez” dedirten bir galibiyet Bursa’mıza ve taraftara iyi geldi diyebiliriz.

Bundan sonraki maçlarda da aynı ekip ve aynı ruhla yeni zaferler kazanman dileğiyle süper lige yenden merhaba biz geldik diyelim. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.