Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Timsah 12’den vurdu!

Yazının Giriş Tarihi: 05.02.2019 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.02.2019 00:05

Dün akşam Timsah Arena’daki Konya maçı Bursaspor açısından kaçmakta olan umut treninin son vagonuydu. Ya o vagona tutunup umutlarını yeşertecek ya da düşme hattını ayıran kırmızı çizginin hemen üstünde korkuyla titremeyi sürdürecekti…

Nitekim Samet Hoca bu gerçeği öğrencilerinin beyinlerine kazımış olmalı ki, Yeşil Beyazlı ayaklar tribün desteğini de arkasına alarak büyük bir iştahla oyuna atıldılar. Maç öncesi soyunma odasında parola büyük bir ihtimalle ‘3 puan gerisi yalan’ klişesi ile belirlenmişti. Kaleci Muhammed’in ilk düdükle birlikte üstüne gelen Ömer Ali Şahiner’in gollük şutunu kurtarması, ardından Aytaç’ın Konya kalesinin yan direğinden geri gelen şutu maçın hareketli geçeceğinin işaretiydi.

Ve öyle de oldu…

Bursaspor pozisyon üstüne pozisyon üretiyor ama topu Serkan Kırıntılı’nın koruduğu kalenin 3 direği arasından bir türlü geçiremiyordu.

Renktaş konuk ekipte boş durmuyor, Bursasporlu oyuncuların yanlış kararları sonucu kaptırdıkları toplarla atağa çıkıyor Bursa tribünlerinin yüreklerini ağzına getiren pozisyonlar buluyorlardı. Kaleci Muhammed’in Jahovic’in aşırtma şutunu geriye yaylanarak kornere atması işte öyle bir andı…

İlk yarının bitimine yakın Latovlevici’nin formasından çekilmesi nedeniyle kazanılan penaltı statta bayram havası yarattı. Ancak Umut Nayır’ın koca kale dururken topu direğe nişanlaması beceriksizlik mi yoksa şanssızlık mıydı bir türlü anlaşılmadı.

İkinci yarıda ilk devrenin karbon kopyasıydı. Bursaspor bastırıyor, pozisyon üstüne pozisyon buluyor seyirci tezahüratıyla tribünden resmen sahaya inip futbolcularını omuzluyor ancak topu Konya ağlarına gönderecek bir çift krampon ortaya çıkmıyordu!

Saviet’nin golü kaleci Serkan’a faul gerekçesiyle VAR’dan geri dönünce stat tabelası da başladığı yerde noktalanıyordu.

Bu sonuçla 20. maçında sahadan 12’inci kez beraberlikle ayrılan Bursaspor içinde tehlike çanları çalmaya devam ediyordu!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.