Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teşekkürler Samet Hoca!

Yazının Giriş Tarihi: 28.08.2018 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.08.2018 00:03

Uzun süredir sahalarda göremiyorduk. Epey özleşmişiz. Bana 2010 ruhunu anımsattı her nedense. Samet Hoca yeni bir takım inşa ederken bu takıma ruh da şırınga ediyor adeta. Konyaspor Bursaspor müsabakasında Aytaç'ın beraberlik golünden sonra Timsah yürüyüşü yapması gerçekten taraftarı mest etti. Öyle anlar vardır ki çokta kelimelere ihtiyaç duyulmaz. işte bu görüntü de o anlardan biriydi. O yürüyüş, o maça giden ve ekranlardan o maçı izleyen bütün Timsahları aldı başka bir diyara götürdü. Teşekkürler Aytaç. Bu takımı bu denli benimsediğin ve bize bu güzelliği yaşattığın için. 

Hazır yeri gelmişken Timsah Yürüyüşü'nün mucidi Mususi'yi de anmadan geçmeyelim. Ruhu şad olsun. Allah rahmet eylesin.

Takım iyiye gidiyor. Yükseliş sürüyor. Bu takıma yapılan en iyi transfer bana göre Samet Aybaba'dır. Dış sahalarda oynadığımız maçlar ortada. Artık şu takımı ve futbolcuları ıslıklamaktan vazgeçin. Diriliş istiyorsanız destek vereceksiniz. Her şeye rağmen, bütün negatifliğe rağmen, taraftarlarla beraber yeniden ayaklanacak bu takım. Sadece inanın ve sevgilinizi en ufak hatasında yerden yere vurmaktan vazgeçin. Daha fazla sabır gösterin. Bu takım bu mücadelesiyle bunu hak ediyor. Samet Hoca'ya saygı gösterin ve takımı yalnız bırakmayın. Sadece destek verin. 3 maçtır beklentilerin çok üzerine performans sergileyen Bursaspor'da doğru şeyler oluyor.

Yalnız hep beraber gördük ki Aziz Behiç Bursaspor'un sigortası. Olmazsa olmazı. Satılabilir listesinden kendisini alıp satılamazlar listesine hemen koyun. Çünkü bizi ipten alan hareketler yaptı. Eğer Aziz olmasaydı şu an çok farklı şeylerden bahsediyor olurduk. Sayın Ay, Aziz Behiç konusunu erteleyin. Timsah diriliyor. Elimiz çok sağlam olmalı.

Yusuf konusuna gelince; Bu çocuğa ne oldu anlaşılır gibi değil. Hırsına mücadelesine diyecek bir şey yok ama meyve veremiyor. Topla çok fazla oynuyor ve bir an önce rakip kaleye gidip gol atma arzusunda. Bu bana göre bencil bakış açısı da Yusuf'u hataya sürüklüyor. Biraz daha takım olma duygusuna sahip çıkmalı ve arkadaşlarıyla daha fazla diyalog içinde olmalı. Yeteneğini artık gollerle buluşturmalı ve Bursaspor'a skor anlamında katkı koymalı. Yusuf, şapkasını önüne koyup düşünmeli. Maçların tekrarını izleyip aynı hataları yapmaması gerektiğini anlamalı. Yoksa hem Bursaspor hem de kendisi üzülecek. Sırf kendisi oynamak istediği için kaptırdığı topların haddi hesabı yok. Riskli maçlar için tehlikeli hareketler.Yapma Yusuf!..

Maçın özeti; bravo  takım tebrikler Samet Hoca.Önümüzde Antalyaspor'a 3-2 yenilen bir Beşiktaş maçı var. Bu Beşiktaş'ı, kadroya eklenecek yeni ve doğru transferlerle fena halde yeneriz. Artık sayın Ali Ay elini biraz daha çabuk tutmalı ve doğru hamleleri yaparak Samet Hoca'nn elini sağlamlaştırmalı ve taraftara derin bir nefes aldırmalı. Transferler konusundaki rezilliğe de son vermeli. Eğer o transferler gelmiş olsaydı hem Kayseri hem de Konya maçında 6 puanı çoktan cebe koymuştuk. Ne diyelim. Samet Hoca resmen yoktan var ediyor. Helal olsun sadece alkışlanır bu hoca.

VAR'a gelince; Bu yeni sistemin ya adam gibi yapılması şart ya da kaldırılması. Bir takıma farklı kural diğer takıma başka kural olmamalı. Eğer VAR denen gereksiz sistem uygulanacaksa takım farkı gözetmeksizin uygulanması şartoğlu şart. Daha çok kamera ile çekimler yapılmalı. Var'a başvurulduğunda o pozisyonun her açıdan görüntüsünün ekrana yansıtılması hak yememek açısından önemli. Kopun artık şu 3 büyük egosundan. Anadolu takımlarına riyakarlık yapmaktan vazgeçin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.