Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEMSİAD etkinliğinde kalite rüzgârı

Yazının Giriş Tarihi: 25.03.2017 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.03.2017 00:06

Geçen hafta sonu Temizlik Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TEMSİAD) tarafından İstanbul'da 3 gün boyunca devam eden "Sezona Merhaba" etkinliği gerçekleştirildi.

Kalite Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Gökalp’ın usta moderatörlüğü ve harika sunumu ile düzenlenen organizasyona 3045 kişi katıldı. Etkinlikte firmaların stantları ziyaret edilirken, Kalite Birliği Derneği tarafından kalite faaliyetleri gerçekleştirildi.

Temsiad, Türkiye’nin farklı bölgelerinde faaliyet gösteren temizlik sanayicilerinin ve iş adamlarının üye olduğu bir sivil toplum örgütü. Özellikle son dönemlerde yapmış olduğu etkin faaliyetler ile kendinden sıkça söz ettirmeye başladı.

İstanbul’da düzenlenen yeni sezona merhaba etkinliğinde kalite şehri Bursa’nın yüz akı olan Kalite Birliği Derneği (KALBİR) katılımcılara güzel bir etkinlik hazırlamıştı. KALBİR başkanı Prof. Dr. Erkan IŞIĞIÇOK ve başkan vekili TSE Baş araştırmacısı Mustafa KARAMAN kaliteyi, standardı, üçüncü göz anlayışını konu alan ve “Standart up” adını verdikleri mükemmel bir sunum gerçekleştirdiler. Öyle ki; program ilerledikçe salondaki katılımcıların sayısı gittikçe artmaya başladı. Belli ki sunumu izleyenler oteldeki diğer arkadaşlarını durumdan haberdar ediyor ve bir an önce salona gelmelerini tavsiye ediyordu. Davetliler “Standart up”tan büyük keyif aldılar. Ve katılanlardan aldığım geri bildirimlerde kendilerinin böyle etkin ve keyifli bir sunumu ilk defa izlediklerini söylüyorlardı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Erkan Işığıçok; "Biz temiz kaliteye gönül verdik. Bunun için buradayız. Kaliteyi herkese anlatmak,  özellikle Kobilerin yanlış yönlendirilmesi engellemek istiyoruz. Onlara doğru kaliteyi ve TSE'Yİ anlatıyoruz.” açıklamasını yaptı.  

Kalite Birliği Başkan Vekili ve TSE Baş araştırmacısı Mustafa Karaman, " Kalite Birliği uyguladığı projelerle Bursa'nın ve hatta Türkiye sınırlarını aşmıştır, Frankfurt 'dan davet var. Bu salondaki muhteşem kalabalık ve almış olduğumuz geri bildirimler bizi oldukça motive ediyor.  İlgi görmemiz, ilgi ile dinlenmemiz, sonuçları görmemiz bizi mutlu ediyor.  Hele birde ayakta alkışlayan topluluğu görünce, bütün yoğunluğunuz, yorgunluğumuz geçiyor.....” Dedi.

Söz gelmişken, burada Temsiad başkanı Sayın Hasan ŞİŞLİ’DEN söz etmek istiyorum. Aksi halde Hasan bey’e haksızlık etmiş oluruz. Neden mi?

Çünkü İstanbul gibi bir megapolde 5 yıldızlı bir otelde 3045 kişiyi ağırlamak ve bunu hiç aksama yaşanmadan mükemmel bir organizasyonla gerçekleştirmek her baba yiğidin harcı değildir de ondan. Hasan bey ve arkadaşları yeni sezona merhaba etkinliğinde liderliklerini, insan ilişkileri konusundaki becerilerini, güler yüzlerini tüm katılımcılara gösterdiler. Bu nedenle tebrikten fazlasını hak ediyorlar.

Ancak olay bu kadarla da bitmiyor. Sayın başkan Hasan ŞİŞLİ yaptığı açıklamada önümüzdeki dönemlerde daha büyük ve etkin organizasyonlar düşündüklerini bildirdi.

Temsiad, şanslı bir dernek. Çalışkan ve organizatör liderleri ve yönetimi bulmak her zaman kolay olmuyor. Eminim ki Temsiad üyeleri de bunun farkındalar.

Topluma değer kattığınız için teşekkürler TEMSİAD.

Teşekkürler Hasan ŞİŞLİ, Prof. Dr. Erkan IŞIĞIÇOK, Mustafa KARAMAN, Ziya GÖKALP.

Temsiad ve KALBİR’İN yeni güzel haberlerini duymak istiyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.