Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray: 2 - Sivasspor: 1 (İlk Yarı)

Stat: Türk Telekom ArenaHakemler: Halis Özkahya, Ali Saygın Ögel, Mehmet MetinGalatasaray: Eray İşcan, Gökhan Zan, Chedjou, Dany, Melo, Selçuk, Aydın, Riera, Umut, BurakSivasspor: Korcan, Cicinho, Manuel De Costa, Rafik Djebbour, Eren, Adem Koçak,...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 19:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray: 2 - Sivasspor: 1 (İlk Yarı)
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Halis Özkahya, Ali Saygın Ögel, Mehmet Metin
Galatasaray: Eray İşcan, Gökhan Zan, Chedjou, Dany, Melo, Selçuk, Aydın, Riera, Umut, Burak
Sivasspor: Korcan, Cicinho, Manuel De Costa, Rafik Djebbour, Eren, Adem Koçak, Ümit, Burhan, Kadir, Aydın, Aatıf Chahechouhe
Goller: Dk. 13 Burak Yılmaz, Dk. 36 Selçuk İnan (pen) (Galatasaray), Dk. 31 Djebbour (Sivasspor)
Kırmızı kartlar: 21 Dany (Galatasaray), Dk. 39 Ümit (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 44 Umut Bulut (Galatasaray) Dk. 24 Manuel De Costa, Dk. 35 Cicinho (Sivasspor)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Sivasspor arasındaki maçın ilk yarısı sarı-kırmızılı takımın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Galatasaray'da Dany, Sivasspor'da ise Ümit ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımlarını eksik bıraktılar.

13. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada ev sahibi ekip Aydın Karabulut ile atağa çıkmak isterken topu kaptırdı. Sonrasında Selçuk İnan'ın ara pasına hareketlenen Burak Yılmaz, savunmanın arkasına sarktı. Golcü oyuncu, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda topu kaleci Korcan'ın sağından ağlarla buluşturdu. 1-0.

19. dakikada sağ kanattan yapılan ortada cezaalanı içinde Ümit'in kafa vuruşu üstten auta çıktı.

31. dakikada konuk ekibin beraberlik golü geldi. Bu dakikada savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Burhan Eşer, sağ çaprazdan ortasını yaptı. Cezaalanı içinde topla buluşan Djebbour'un vuruşunda Eray'ın müdahalesine rağmen meşin yuvarlak filelere gitti: 1-1.

36. dakikada Galatasaray, tekrar öne geçti. Bu dakikada Selçuk İnan'ın sağdan cezaalanı içine yaptığı ortada Umut Bulut'un kafa vuruşu direkten geri döndü. Pozisyonun devamında bu defa Gökhan Zan kafayla tamamladı. Ancak meşin yuvarlak bu kez üst direkten oyun alanına geldi. Savunmanın uzaklaştırmak istediği topla buluşan Chedjou'nun sert şutu Cicinho'nun eline çarpınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Selçuk İnan, kaleci Korcan'ı mağlup etti: 2-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.