Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da çifte cinayete 31 yıl

Bursa'da, daha önce tartıştığı iki arkadaşını içki almak için gittiği büfenin bahçesinde tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen sanık, 31 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da çifte cinayete 31 yıl

Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “kasten iki kişiyi öldürmek” suçundan iki ayrı müebbet hapsi istenen tutuklu sanık R.G. son defa hakim karşısına çıktı. Daha evvel bir restoranda tartıştıkları Süleyman Kayalı ve Mehmet Uz’u, geçen yıl mayıs ayında bir büfede sigara ve içki almak için gittiğinde görünce vurarak öldürmekle suçlanan 59 yaşındaki TIR şoförü R.G., son sözünde mahkemenin takdirine sığındığını söyledi
Mahkeme heyeti, sanık R.G.’yi maktuller Mehmet Uz ve Süleyman Kayalı’yı öldürmek suçundan önce iki ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Ardından suçun tahrik altında işlenmesi ve duruşmadaki iyi hali sebebiyle sanığın cezası her bir cinayet için 15’er yıla indirildi. İki ayrı kişiyi öldürmek suçundan toplam 30 yıl hapis cezasına mahkum edilen R.G.’ye, mahkeme ayrıca “6136 Sayılı Ateşli Silahlar Kanunu’na" muhalefet suçundan da 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.