Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Pokemon' çılgınlığı başladı!

Yeni Zelanda ve Avustralya’da ve son olarak da ABD'de kullanıma açılan 'Pokemon GO' isimli uygulamanın temmuz ayı sonunda tüm dünyada erişilebilir olması planlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Pokemon' çılgınlığı başladı!
Pokemon çılgınlıgı ‘cep’te geri döndü. 90’ların sonu ve 2000'li yılların başında tüm dünyayı saran Pokemon çılgınlığı, cep telefonu uygulaması olarak geri döndü. Nintendo ve Niantic'in ortak yapımı olan Yeni Zelanda, Avustralya'nın ardından ABD'de indirilebilir durumda olan Pokemon GO’ isimli uygulama Türkiye'de Google Play Store ya da AppStore'dan indirilemese de bir şekilde uygulamayı ilgilendiren Türkiye'deki binlerce Pokemon tutkunu sokaklarda pokemon avına başladı bile...

İLK GÜNDEN SERVERLAR ÇÖKTÜ

Sosyal medyada dünden beri büyük yankı bulan Pokemon GO, henüz Türkiye'de resmen indilrebilir olmamasına karşın uygulamanın APK dosyalarını internetten bulan kullanıcılar tarafından oynanıyor. Hatta öyle ki oyuna aşırı ilgiden dolayı serverlar çöktü. Birçok kullanıcı bir süre oyuna giremedi. Ama bu sabah itibarı ile serverlerın rahatladığını söyleyebiliriz.

722 POKEMON KARAKTERİ VAR

Ücretsiz oyunda 722 Pokemon karakteri, telefonların kameraları ile yakalanmaya çalışılıyor. Ancak verilen mevkilerde bir karaktere ulaşmak için bazen kilometrelerce yol kat edilmesi gerekecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.