Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Oyuncuları sevindirecek haber

Biz daha ilkine dokunamadan, ikincisinin haberleri geldi bile... İşte o cihaz ve sunacakları...

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2014 01:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2014 03:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Oyuncuları sevindirecek haber
 Yeni jenerasyon konsol savaşlarının kilit notalarından bir tanesi olan fiyatlandırma, bugün birçok kullanıcının tercihini etkiliyor. Fakat Xbox One, her ne kadar PS4'ten pahalı olsa da yarışta iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor.

Yine de elindekiyle yetinmeyen Microsoft, yakın zamanda daha ucuz bir Xbox One modeli ile çıkageleceğinin müjdesini verdi. Cuma günü yapılan açıklamaya göre, yeni konsol 2014 yılının içerisinde, an itibarı ile bilinen 499 dolarlık etiket fiyatından çok daha ucuz olarak raflardaki yerini alacak. Birçok piyasa analizcisine göreyse, eğer Microsoft bu yıl içerisinde daha ucuz bir Xbox One modeli üretmeyi başarırsa, halihazırda olan modelin de PS4 ile aynı fiyat etiketine düşmesi işten bile değil.

Düşük bütçeli yeni bir Xbox One denildiği zaman akla ilk olarak optik sürücüye sahip olmayan bir model geliyor zira Microsoft'un aklında her zaman bu fikrin olduğu biliniyor. Ayrıca Microsoft, bundan bir süre önce yaptığı açıklamasında, Xbox One'ı üretirken sürücüsüz şekilde piyasaya çıkarmayı düşündüklerini ama sonradan sürücülü bir modele döndüklerini söylemişti.

(CHIP)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.