Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

LG G3'ün ilk fotoğrafı yayınlandı

LG’nin beklenen bombası LG G3'e ait olduğu sanılan ilk fotoğraf yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 00:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2014 23:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
LG G3'ün ilk fotoğrafı yayınlandı
 LG henüz adını dahi anmıyor; ancak LG G3 çok yakında aramızda olacak. Bunun ilk ispatı da şüphesiz bugün internete düşen bir fotoğraf aslında. LG G3'e ait olduğu sanılan ve GSM Arena’nın bulduğu fotoğrafta cihazın LG G2'nin devamı olduğu, tasarımının da LG G2‘ye bir hayli benzediği dikkatlerden kaçmıyor.

Dijikolog.com'un haberine göre oval hatlara sahip olan ve beyaz renkli olduğu görülen LG G3, önceki modellerde olduğu gibi güç tuşunu arkasında muhafaza ediyor. Yani LG, LG G3 ile birlikte tuşları arkada saklama modasına devam ediyor.

Ancak cihazın kamerasının hemen solunda yer alan bir sensör kafaları karıştırıyor. Bir iddiaya göre bu HTC One M8‘lerde bulunan ve fotoğraflarda derinlik hissi yaratan bir sensör olabileceği gibi, Samsung’un Galaxy S5 akıllı telefonlarından aşina olduğumuz kalp ritm sensörü olması da söz konusu. Ancak bu konuda net bir bilgi olmadığından bu iki iddia da gerçekten çok uzak değil.

LG G3'ün teknik özellikleri veya fiyatıyla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor; ancak cihazın önümüzdeki aylarda tanıtılacağı düşünülüyor.

(Hürriyet)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.