Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma'dan sosyal medya atağı

Jandarma Genel Komutanlığı'nın İçişleri Bakanlığı'na bağlanmasının ardından başlatılan uyum ve yeniden yapılanma çalışmaları devam ederken bir yandan da yeni birimler oluşturuluyor. Bu çalışmalar dahilinde yeni bir birim daha oluşturuldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2017 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Jandarma'dan sosyal medya atağı

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde 'Sosyal Medya Şube Müdürlüğü' kuruldu. Başında Albay rütbeli özel eğitimli bir subayın bulunduğu bu birim, Jandarmanın sosyal medyadaki resmi ayağı olacak. Medya ve iletişim eğitimi verilen jandarma personelinin görev alacağı birim Twitter, Facebook ve Youtube'ta jandarmanın faaliyetleri, tanıtımı ve terörle mücadeleye ilişkin paylaşımlar yapacak.

Twitter ve Facebook ile temas

Yakın zamanda faaliyete başlayacak olan Sosyal Medya Şube Müdürlüğü, daha önce sivil kişiler tarafından Jandarma adına Twitter ve Facebook'ta açılan hesap ve sayfa adlarını da geri almak için Twitter ve Facebook ile temasa geçti. Gerekli yazışmalar başlatıldı. Sürecin tamamlanmasının ardından Jandarma, sosyal medyada paylaşım yapmaya başlayacak.

Jandarma Genel Komutanlığı, 15 Temmuz'daki FETÖ darbe girişiminden sonra 27 Temmuz 2016 tarihli kararnameyle Sahil Güvenlik Komutanlığı ile birlikte İçişleri Bakanlığı'na bağlanmış, bu süreçte bazı alanlarda yeniden yapılanma ve uyum için de çalışmalar başlatılmıştı.

Milliyet

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.