Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Instagram hesabındaki gizli mesaj...

Sosyal medya aracılığıyla yapılabileceklerin sınırı yok! Buna inanmıyor musunuz? Öyleyse geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana Instagram'ı kasıp kavuran bir hesabın hikayesine bir göz atın. Louise Delage adlı 25 yaşındaki bir modelin paylaştığı fotoğrafların ardındaki gizli mesajı "okuyun".

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Instagram hesabındaki gizli mesaj...
Paris'te yaşayan güzel bir genç kadının geçen Ağustos ayında açtığı Instagram hesabı kısa zamanda 50 binin üzerinde takipçi topladı.

Her fotoğrafı da binlerce beğeni aldı. Herkes 25 yaşındaki kadının sosyal medyada örneğine çok rastlanan kullanıcılardan biri olduğunu düşünüyordu.

Güzel yerlerde yemek yiyen, dünyanın cennet köşelerinde tatil yapan, gösterişli bir evde yaşayan; sözün kısası rahat, mutlu ve renkli bir hayat süren bu genç kadının paylaşımları kısa sürede büyük ilgi gördü.



Birçok kişi de Louise Delage adındaki kadın adına açılan bu hesabın paylaştığı fotoğraflardaki küçük ayrıntıyı kaçırdı. Çünkü işin aslı göründüğü gibi değildi.

Gelelim bu hesabın gerçek hikayesine: Aslında Louise Delage için açılan bu hesap gerçek değildi, yani sahte bir hesaptı.

Bu hesap Paris'te bulunan bir reklam ajansının, gençler arasında giderek yaygınlaşan alkolizm sorununa dikkat çekmek amacıyla açılmıştı. İşte bu yüzden de kullanıcının her pozunda elinde ya bir kadeh, ya bir bardak ya da içki şişesi vardı.

Paris'teki BETC adlı reklam ajansı işin gerçeğini Youtube'da yayınladığı bir videoyla açıkladı.



Genç insanları alkolizm sorunundan uzak tutmak ve bu konuda bilinç yaratmak amacıyla düzenlenen kampanyanın bir parçası olan Instagram hesabına poz veren Louise Delage ise gerçekten bir model ve bu kampanyanın destekçilerinden.



Kampanya için hazırlanan bu Instagram hesabı genç insanların böylesine alkol tüketmesinin nasıl da gözden kaçan bir sorun olduğunu da gün ışığına çıkardı.

Kampanyaya imza atan şirketin yaratıcı direktörü Stephane Xiberras "Görüldüğü gibi her geçen gün daha fazla sayıda insan sosyal medyada ideal yaşam tarzlarını gözler önüne seriyor, ve her geçen gün çok daha fazla sayıda insan aslında çok da ideal olmayan gerçekliği saklıyor" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.