Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Henüz 16 yaşında, 23 milyonluk teklifi reddetti!

Londra'da yaşayan 16 yaşındaki Muhammed Ali, kurduğu internet sitesine 23 milyon TL'lik yatırım teklifi aldı. Ancak Ali teklifi reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2017 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2017 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Henüz 16 yaşında, 23 milyonluk teklifi reddetti!

İngiltere’de yaşayan 16 yaşındaki İngiliz öğrencinin kurduğu internet sitesine 5 milyon pound’luk (yaklaşık 23 milyon TL) yatırım teklif edildi. Anne babasının evinde yatak odasında yarattığı web sitesinde Amerikalı bir yatırımcıdan 5 milyon pound teklif edilen Muhammed Ali teklifi reddetti.

12 yaşındayken ilk şirketini kuran Muhammed Ali, yarattığı video oyunu ve finansuygulaması ile şimdiye kadar 40 bin pound’dan fazla para kazandı.

Bir grup Amerikalı yatırımcının kendisiyle görüşmek üzere Londra’ya geldiğini anlatan Muhammed Ali teklif karşısında şaşırsa da bu teklifi geri çevirmiş. Muhammed Ali, “Yatırımcılarla Londra’da tanıştık. Küresel bir datayla çalışan bir şirketti ancak benim yarattığım teknolojisi ilişkisinin farkına varamadılar” dedi.

Aralık sonunda teklifi reddettiğini anlatan Ali, “Bunun benim için büyük bir risk olduğunun farkındayım ama bazı şeyleri kendim başarmak istiyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.