Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Denizli Belediyesi pazaryeri altına dans salonu yapıyor

Denizli Belediyesi, Yenişehir Kapalı Pazaryeri'nin altını dans salonu, bilgievi ve kurs merkezine dönüştürüyor. 5 bin metrekarelik alanda uygulamaya koyulan projede üç tane büyük dans salonu, kadınların pilates yapması için ayrı bir salon,...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli Belediyesi pazaryeri altına dans salonu yapıyor
Denizli Belediyesi, Yenişehir Kapalı Pazaryeri'nin altını dans salonu, bilgievi ve kurs merkezine dönüştürüyor. 5 bin metrekarelik alanda uygulamaya koyulan projede üç tane büyük dans salonu, kadınların pilates yapması için ayrı bir salon, bölgenin ihtiyacını karşılayacak bilgievi ve kurs merkezi yer alıyor.

Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptığı açıklamada, “Yapımı büyük bir hızla devam eden proje tamamlandığında bölge sanatsal, kültürel, sosyal ve sportif aktivitelerin yapıldığı, çocukların eğitim aldığı çok yönlü bir tesise kavuşacak. Burada geleneksel halk danslarımız başta olmak üzere birçok farklı dans stilinde kurslar verilecek. Bu merkezimiz, dans ve etüt merkezi olarak hizmet vermenin ötesinde birçok aktiviteye de evsahipliği yapabilecek. Özellikle hanımlarımıza özel olarak düzenlenecek kurslar için ayrı bir alanımız olacak. Çeşitli çalışmalar için atölyelerimiz, üç tane büyük dans salonumuz, kostüm odamız, pilates ve spor için ayrı bir alanımız ve bunun yanısıra sekiz derslikli bilgievi ve kurs merkezi, içinde hobi odası, bilgisayar odası ve oyun odası yer alacak.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.