Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sabancı Vakfı’ndan Öğretmenler Günü kutlaması

Sabancı Vakfı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Öğretmenlerin öneminin vurgulandığı mesajda vakfın mütevelli heyeti başkanı Güler Sabancı’nın şu görüşlerine yer verildi: “Genç nesilleri eğiterek...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sabancı Vakfı’ndan Öğretmenler Günü kutlaması
Sabancı Vakfı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Öğretmenlerin öneminin vurgulandığı mesajda vakfın mütevelli heyeti başkanı Güler Sabancı’nın şu görüşlerine yer verildi:



“Genç nesilleri eğiterek toplumsal hayata sunma adına önemli ve kutsal bir görevi icra eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Öğretmenler Günü, onların toplum için değerini ve önemini tekrar ele almamız ve anlamamız için önemli bir gündür.



Kuşku yok öğretmenler; çocuklara rehberlik ederken, geleceğin mimarlarını da yetiştiriyor. Gençlerin sorgulamaları, bağımsız karar verebilmeleri, sorunlarını aşmaları, araştırmacı olmaları, kendilerine güvenmeleri adına önemli bir görev ifa ediyor. Toplumumuzun aydınlık geleceğine en önemli yatırımı öğretmenlerimiz yapıyor.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.