Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Google, adınızı reklamlarda kullanabilir

Eğer bunu sık sık yapıyorsanız, Google'ın sizi "reklam etmesi" adeta an meselesi!

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2014 22:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2014 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Google, adınızı reklamlarda kullanabilir
 Google'ın hizmet şartlarında yeni yaptığı değişiklikler, profil bilgilerinizin reklamlarda kullanılabileceği anlamına geliyor. Hizmet şartlarını oturup okuyanların az olduğunu düşünürsek, bu durum çoğumuz için endişe verici.

Google, yeni "işlevini" şöyle açıklıyor:

"Önerilerinizin önem verdiğiniz insanlara ulaşabilmesi için Google, bazen yorumlarınızı, önerilerinizi ve diğer etkinliklerinizi ürün ve hizmetleri içinde gösterebilir. Bu, bazen Google Play müzik mağazası ve reklamlar gibi alışveriş içerikli olabilir. Önerilerin yanında isminiz ve fotoğrafınız görünebilir.

Örneğin "İtalyan restoranları" diye arattığınızda, yakınlardaki bir restoranın reklamını arkadaşınızın yorumuyla beraber görebilirsiniz. Veya Google Play'de bir arkadaşınızın yeni bir şarkı veya albümü +1'lediğini görebilirsiniz."

Buraya kadar her şey güzel olabilir, ancak "arkadaşlarınızın" +1'lediğiniz yeni şarkıları ve albümleri bilmesini istemiyorsanız durum değişiyor. Google'ın "Shared Endorsements" adını verdiği bu özellikten uzak durmak istiyorsanız, bu bağlantıyı takip edin ve sayfanın en altına kadar kaydırın.



reklam, google, shared endorsements, kapat, gizlilik
Son olarak kutucuğun işaretini kaldırın ve Save'e tıklayın.

(CHIP)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.