Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çift ekranlı telefonlar geliyor

Yotafone 2 ile başlayan çift ekranlı akıllı telefon modası yayılmaya devam ediyor. Bu cephedeki en son haber bir diğer Çinli üretici olan Siswoo‘dan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2015 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2015 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çift ekranlı telefonlar geliyor
 Yotafone 2 ile başlayan çift ekranlı akıllı telefon modası yayılmaya devam ediyor. Bu cephedeki en son haber bir diğer Çinli üretici olan Siswoo‘dan geldi. 

Siswoo R9 Darkmoon
 çift ekranlı akıllı telefon arenasının ikinci üyesi olacak. Neden iki tane ekran sorusunun ise gerçekten güzel bir açıklaması var. 5 inç büyüklüğündeki ana ekran günümüzün standartlarını aratmıyor. 1080 x 1920 piksel çözünürlükte ve bir hayli kaliteli. Arka tarafta tercih edilen ekran ise çok az daha küçük yani 4.7 inç gibi bir büyüklüğe sahip ancak asıl fark E Ink teknolojisinden faydalanıyor olması. Böylece şarjın bir anda dibe vurmayacağının garantisi var. Bu ekrandaki çözünürlük de 540 x 960 piksel seviyesinde.

Telefondaki işlemci 64 bit destekli MediaTek MT6752 olacak. 3 GB’lık bellek gayet güzel. 13 MP arka ve 8 MP ön kamera da tatminkar düzeyde. Bize göre en hassas olunması gereken noktaya da gereken özen gösterilmiş. 3000 mAh kapasitedeki batarya size konforlu bir kullanım sunacaktır. Android 5.0 işletim sistemi ile gelecek olan Siswoo R9 Darkmoon aynı zamanda çift SIM destekli olacak. Başka bir arzunuz? Çinliler gerçekten de bu işi biliyor…


KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/05/24/simdi-de-cift-ekranli-siswoo-r9-darkmoon/ 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.