Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Acar: Üniversite-sivil toplum kuruluşu işbirliği içerisindeyiz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, gerek üniversitenin ve gerekse şehrin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunmak amacıyla, sivil toplum ve kamu kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olduklarını duyurdu. Aksaray Girişimci...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rektör Acar: Üniversite-sivil toplum kuruluşu işbirliği içerisindeyiz
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, gerek üniversitenin ve gerekse şehrin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunmak amacıyla, sivil toplum ve kamu kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olduklarını duyurdu.

Aksaray Girişimci İşadamları Derneği (AGİAD) Başkan Yardımcısı Altuğ Turgut Taylan, Eğitimciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Menderes Akdere ve Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi Müdür Başyardımcısı Mustafa Ocak’tan oluşan bir heyet, ASÜ Rektörü Acar’ı dün makamında ziyaret etti. ASÜ'den ziyaret ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, bugüne değin kendi kurumlarının yaptığı etkinliklere ASÜ’nün önemli destekler sağladığını ifade eden heyet, bu destekler için Rektör Acar’a teşekkür etti ve iyi ilişkilerin süreceği mesajı verildi.

'SON 2 YILDA PEK ÇOK ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ'

Periyodik aralıklarla işbirliği toplantıları gerçekleştirdiklerini ve elbirliği içersinde pek çok faaliyete imza attıklarını kaydededilen açıklamada Rektör Acar'ın, “Üniversiteler, misyonları gereği, akademik birikimi sivil toplum kuruluşları ve kamu temsilcilerinin de desteğiyle kamuoyuyla paylaşır. Özellikle son 2 yıl içinde üniversitemizde bilimsel, kültürel, sanatsal ve sosyal içerikte onlarca panel, konferans ve benzeri etkinlikler gerçekleştirilmiştir. Bununla birlikte üniversite dışında gerçekleştirilen etkinliklere akademik ve bilimsel manada destekler verilmiştir. Bu tür etkinliklere, yine işbirliği içerisinde devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, tarafların yeni projeler üretme noktasında görüş birliğine vardığı ve bu çerçevede önümüzdeki ay içerisinde AGİAD-ASÜ işbirliği ile üniversitede sanayicilerle bir sohbet toplantısı yapılması kararlaştırıldığı bilgisi paylaşıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.