Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taraftar aldı!

Yazının Giriş Tarihi: 24.11.2019 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.11.2019 00:01

Bursaspor, dün akşam kendi sahasında önemli bir üç puan kazandı.

Bunu bir kazanç hanesine yazalım öncelikli olarak.

Ancak, maçın bitiş düdüğünden sonra tribünlerin stadı ‘Bu takım bu sene Süper lige çıkacak’ tezahüratı ile inletti. Eğer bu takım bu sene Süper lige çıkacaksa böyle korkak oyunla işimiz bir hayli zor.

PTT 1.Ligin yeni ekibi karşısında bile hem de kendi sahamızda iki ön libero ile oynuyorsak bu, ne kadarda çekinerek oynadığımızın apaçık bir göstergesi.

Evet dün akşam tribünler takımı zorla ileriye itti. Teknik direktör Yalçın Koşukavak’ın ısrarla Çağlar’ı oyuna dahil edeceğim iddiası ile takıma geri pas yaptırması tribünleri sonunda çileden çıkardı. Yapılan ıslıklı protestonun ardından takım öne gitti ve golde geldi. 

Gole hemen parantez açalım. Burak Kapacak gerçekten bu senenin en kıymetlisi. Her maçta onun yakacağı kıvılcımız bekler olduk. Dün gece de öyle yaptı, aldı, ters tarafa gitti, yaptığı ortasını ve Onur’un kafasını topla buluşturuverdi.

İkinci yarıda yine anlamsız geri çekilme, 1-0’ı koruma düşüncesi oyunu orta alana kilitledi.

Tabi bu arada kaleci Çağlar’ı da es geçmeyelim. Yaptığı nefis kurtarışlarla takımını yine dün gece ipten aldı. Hele o son dakikadaki yürekleri ağza getirdi.

Sonuçta tüm olumsuzluklara rağmen Bursaspor, taraftarının itici gücü ile çok önemli bir üç puan aldı ve üst gruba tutundu. Şimdi bunun devamı gelmeli. Gelmeli ve hedef için Bursaspor sahada Bursaspor gibi oynamalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.