Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Takım olamamak!

Yazının Giriş Tarihi: 01.04.2018 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.04.2018 00:01

Sonuç normal mi normal. Daha farklı olabilir miydi evet olabilirdi. Farklı derken Bursaspor’un puan alması ya da kazanmasını kastediyorum.

Ancak eğer Bursaspor puan alamadan Antalyaspor deplasmanından dönüyorsa bunun Sorumlusu kesinlikle müsait pozisyondaki arkadaşlarına pas vermeyenlerdir. Örneğin Delarge. Sağ çaprazda ceza sahası içinde, sola çıkarsa Stancu golü atacak. Delarge ne yaptı şut attı yandan aut. Pas verse 1-1... daha sonra da Antalyaspor’un ikinci golü geldi.

Durum 1-1 olsa düşmeme mücadelesi veren Antalyaspor daha da saldıracak bulacağı açıkları daha iyi değerlendirme şansı bulacak yeşil beyazlılar. İşte futbol böylesini ilgin nüansları, püf noktalarını ve kader anlarını içinde barındıran bir oyun.

Oysa Bursasporlu futbolcuların kendilerine değil takım için oynamaları gerekiyor. Bu kayıpla stresli haftalar başlıyor. Neden çünkü alt sıralar cadı kazanı ve puanlar birbirine yakın. Bu maçı almış olsa Bursaspor puanı olacak 36.

Haftalar önce söyledim bu takım daha doğrusu 11 kişilik futbolcu topluluğu çok iyi isimlerden kurulu. Ancak saha içinde bir takım görüntüsü var mı, yok.

Gelgelelim her şeye rağmen ayağına kadar gelen fırsatları da değerlendireceksin. Yine haftalar önce söyledim Bursaspor düşmez. Bu korkuyu yaşar mı, şu yenilgiden sonra belki biraz yaşar ama düşmeyecek Bursaspor.

Ancakkk, geçen yıl son haftada kurtulan Bursaspor’un bu sezon da ligden düşmemesi  gelecek sezonlar için ciddi tehlikedir. Antalyaspor maçının detaylarını yazmıyorum dikkat ederseniz. Üç aşağı beş yukarı her maç kritiği hemen hemen aynı.

Üzerinde durulması gereken konu artık Bursaspor’un ayağa kalkmasıdır. Bu camianın şampiyonluk peşinde koşması, şampiyon olamasa da yukarıları zorlaması ve futboluyla alkışlanmasıdır. Evet mesele budur, acilen yapılması gereken de biran önce özlenen Bursaspor için kolları sıvamaktır.

Tazminat nedeniyle Le Guen gönderilemedi. Sezon sonuna kadar devam. Umarım önümüzdeki sezon çalışmaları şimdiden başlamıştır. Yoksa gelecek sezon da son iki seneden farklı olmaz...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.