Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahtalar eksilmesin!

Yazının Giriş Tarihi: 19.08.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.08.2019 00:00

Bursaspor, TFF 1. Lige yenilgi ile başladı.

Nasıl başlamasın ki?

Transfer tahtasının kapalı olması ve takıma takviye yapılamaması nedeniyle yeşil beyazlı ekip, Fatih Karagümrük maçına genç bir kadro ile çıktı. Hatta elindeki bazı isimlerin sakat(!) ve takımdan ayrılacak olması nedeniyle kadroya aldan İstanbul’a gitti.

Buna rağmen altyapı ağırlıklı kadro Fatih Karagümrük karşısında iyi bir mücadele ortaya koydu.

Tecrübesizlik nedeniyle görülen kırmızı kart ve golle sonuçlanan basit bir hata olmasa bu kadronun puanla dönmesi içten bile değildi. Ancak bu iki hata için genç kardeşlerimizi hiç kimse suçlayamaz, suçlamamalı.

Burada bir suç varsa ki var, tek suçlu Başkan Mesut Mestan’dır.

Göreve gelirken “Biz gövdemizi bu işe koyacağız” diyen Başkan Mesut Mestan geçen sürede gördük ki, bırakın gövdesini bir elini bile taşın altına koyamadı. Forma reklamı, sırt sponsoru, SMS kampanyası, futbolcu satışı (ki buradan gelen para hiç de yabana atılacak cinsten değil) gibi kalemlerin olmasına rağmen transfer tahtasını bir türlü açtıramadı, açamadı. Hani taşın altına konacak olan gövde nerede? Bu kadar bile yönetici katkısı koyamayacaksanız niye göreve talip oldunuz?

Fatih Karagümrük maçında gördük ki; eğer bu takıma takviye yapılsaydı bu takım oradan 3 puanla çok rahat dönebilirdi. Kaybedilen 3 puanın tek sorumlusu Başkan ve yönetimidir. Ve şu da bir gerçek ki, eğer transfer tahtası açılmazsa ve böyle devam edersek bu tür kayıpları daha yaşamaya çok devam edeceğiz. Bunun yanında genç oyuncularımızı da kaybedeceğiz. Bunun da tek sorumlusu Başkan ve yönetimi olacak.

Bu hafta sahamızda bizim gibi lige veda eden Akhisarspor ile karşılaşacağız. Gerekli hamleler yapılmazsa bu maçta yine hüsranla sonuçlanır. Bunun dışındaki önümüzdeki 5 haftalık fikstür de ortada. Telafisi olmayacak sonuçların doğmaması için yönetimin acilen gereğini yapması gerekiyor.

Yoksa bırakın transfer tahtasını açtırıp takıma takviye yapmayı, bizde tahtalar eksilmeye devam edecek ve bunun sonucunda da fatura ağır olacak.

Bizden uyarması.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.