Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Süper’ olmaya son iki adım

Yazının Giriş Tarihi: 06.07.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.07.2020 00:00

Bursaspor koronavirüs Pandemisi nedenıyle ara verilen ligde 97 gün sonra yeniden merhaba dedi.

Amaç iyi bir oyun sergilemek, hedef Süper Lig…

Bu bağlamda 15 günde Timsah 4 zorlu maça çıktı.

İlk karşılaşma Keçiören gücü ile tam bir hayal kırıklığı yaşatan yeşil beyazlılar, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı.

Teknik Adam arayışına giren Bursaspor İrfan Buz ile anlaştı.

 Yeni hoca ile Adanaspor’u ağırlayan Timsah, tek golle 3 puanı alarak Bursalılara süper lig yolunda bir ışık daha yaktı. Ardından Giresun’a giden Timsah ordan da bir golle üç puan almayı başardı. En son önceki gün Altınordu karşılaşmasında yine tek gol ve üç puan aldı ve hanesine toplamda dokuz puan ekleyerek yoluna devam ediyor.

Bu skorlar hem oyuncuları hem teknik heyeti hem de yönetimi  rahatlattı. Şehrin dinamiklerini heyecanlandıran Bursaspor’a destekler de gelmeye başladı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, sosyal medya hesabından yeşil-beyazlıların Süper Lig’e yükselmesi halinde 1 milyon TL ödül alacağını duyurdu.

İbrahim Burkay, açıklamasında, "Bursa iş dünyası olarak kentimizin en önemli değerlerinden Bursasporumuzun yanında olmaya devam ediyoruz. ‘Yeniden Büyük Bursaspor’ kampanyamıza bugüne kadar sağladıkları 11 milyon TL’nin üzerindeki destek için başta iş dünyamızın kıymetli temsilcilerine ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a, Osmangazi ve Yıldırım Belediye Başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu zorlu süreçten bileğinin gücüyle çıkacağına yürekten inandığımız takımımızın motivasyonunu güçlendirmek adına iş dünyası olarak kampanya kapsamında 1 milyon TL Süper Lig’e yükselme pirimi vereceğiz. Bu akşam zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan futbolcularımıza ve teknik heyetimize Süper Lig yolunda başarılar diliyorum." İfadelerini kullandı.

Bununla birlikte Süper Lig yolunda Osmangazi Belediyesi’nden bayrak desteği geldi.

Başkan Mustafa Dündar Bursalılara şampiyonluk getiren takıma desteğini esirgemeyen isimlerden biri…

Yakaladığı başarılı grafikle emin adımlarla ilerleyen takıma moral vermek adına tüm imkanlarını seferber eden Osmangazi Belediyesi, geriye kalan son maçlar öncesi ilçedeki cadde, sokak ve kültür merkezlerini yeşil beyaz bayraklara bürüdü. Belediye ekipleri tarafından asılan bayraklar, taraftar ve vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Öte yandan Başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere , Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Bursalı Vekiller de şampiyon Bursaspor için her türlü desteği veriyor.

Evet!..

Adım adım geldik bugünlere… Kah sevindik, kah üzüldük.

Hedeflenen Süper Lig yolunda türlü türlü eziyetler çekildi. Koronavirüs salgını geldi, dünyayı evlere hapsetti, ligleri erteledi. Hatta bazı yerlerde ligleri kapattı.

Ancak Bursaspor’da sene başından beri tek bir istek tek bir arzu vardı. Ait olduğu yere geri dönebilmek için çalışmak, mücadele etmek ve yeniden final yaparak Bursalılara yeni bir coşku yaşatmaktı.

Şimdi o coşkuyu yaşamaya iki adım kaldı.

Haydi Timsah biz hazırlıklara başladık. Bursa olarak yanınızdayız.

Artık bütün iş ayaklarınızda…

Adımlarınız sağlam, vurduğunuz gol olsun….

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.