Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süper Lig Uzaklaşıyor!

Yazının Giriş Tarihi: 16.03.2020 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.03.2020 00:01

Tam her şey yoluna girecek, ivme yakalayacağız diyoruz. Hoop tökezliyoruz ve yüzükoyun yere uzanıyoruz. Ağız burun darmadağın, kan revan içinde. Bursaspor'un durumu tam da bu.  Kritik virajı dönelim istedikçe, son sürat duvara tosluyoruz. Evimizde Boluspor'u kolay geçeriz dedik ama sanılanın aksine neredeyse 3 puanı hediye ediyorduk. Sahada oynayan 1 kişi vardı, O da muhteşem kurtarışlarıyla Çağlar Şahin Akbaba'ydı. Sadece sahanın ortasına kadar gelmeleri beni benden alıyor. Gelme Çağlar, sen kalecisin kalende kal kardeşim.

Corona virüs değil, bizi Bursaspor kahrımızdan öldürecek. Artık iyice emin olduğum bir gerçek var ki, Süper Lige çıkmayı sadece taraftar istiyor. Ne hoca ne de futbolcuların umurunda. Yoksa sahada istikrar görürdük. İnsan kendisine yediremez ya. Ligin sondan dördüncü takımına kendi sahasında üstünlük kuramıyor ise, teknik kadrosundan, futbolcusuna kadar herkes sorumlu bu durumdan.

Nerede olduğunuzun farkına varın artık. Bu ligde misafiriz dedikçe, ev sahibi olmaya niyetleniyorsunuz. Aman ha diyeyim. Bizim yerimiz Süper Lig. Eğer niyetiniz yok ise bir saniye bile bu takımda durmayın. Yeşeren her umudun katilisiniz. İnsanlar mide kanseri olacak sizin bu gel-gitli performanslarınız yüzünden. Hiç utanmıyor musunuz, sorumluluk hissetmiyor musunuz? Yüzünüz kızarmıyor mu ya?

Ve İbrahim Hoca.

Dedik ki lakabına uygun hareket eder, bizi inancıyla ve futbol bilgisiyle bu çukurdan çıkartır. Ama kocaman bir hayal kırıklığı yaşattın bize. Makas açacağımız maçlarda sürekli tökezledin, Eskişehirspor maçı da dahil olmak üzere hep hayal kırıklığı yaşadık. Hele, Boluspor maçında yaptığın değişiklikler inanılır gibi değil. Selçuk dururken, Özer'i çıkarman, Balıkesirspor karşısındaki mücadelesiyle takdir kazanan Ali Akman'ı maçın bitimine 10 dakika kala oyuna alman gerçekten anlaşılır bir durum değil. Bence sen de dahil kimse anlamadı zaten.

Bursaspor'a ezik futbol oynatamazsın. Hele de evinde hiç oynatamazsın. Korkak futbol bu camiaya yakışmıyor. Bursaspor çıkacak gollerini atacak puanlarını alacak. Saldırmazsan saldırırlar. Son dakikalarda öylesine hücum ettiler ki neredeyse 3 puan ile rakibi uğurlayacaktık. Hakemi saymıyorum bile. Alıştık artık hakemlerin marifetiyle çalınan puanlarımıza. Ama sen de ekibini ona göre hazırlayacaksın ve hakemi de yenip önüne bakacaksın.

Sahaya 11 sürüyorsun, sadece 1 futbolcun oynuyor. Diğer futbolcular adeta kayıptı. Futbolcular ne yapacağını bilmiyor gibiydi, sahada futbol yerine kakafoni vardı. Allah aşkına, hangi takıma teknik direktörlük yaptığınızı aklınızdan çıkarmayın. Ligin son dört takımından biri olan Boluspor'u dahi yenemiyorsanız, şapkanızı masaya koyun ve bir düşünün.

Pamuk ipliğiyle bağlandık Süper Lig'e. Ve o iplik yaptığınız her hata ile daha da inceliyor. Neredeyse kopmak üzere. Bir an önce futbolcularınızla konuşun, siz dahil teknik ekibiniz kendinize gelin. Süper Lig yürüyüşünü tehlikeye atmaktan vazgeçin. Sahaya cesur bir takım sürün. Bundan sonraki bütün maçları alacaksınız. Ya alacaksınız ya da alacaksınız. Bu kadar basit.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.