Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şu sezon bir bitse

Yazının Giriş Tarihi: 16.04.2018 00:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 00:35

Daha önce de yazmıştım, maalesef Bursaspor takımı hiçbir maçta favori değil. Hem takım kurgusu, hem oyuncu seçimi hem de oyun açısından. Geçen hafta Kasımpaşa maçından sonra Le Guen’le yolların ayrılması da bu görüntüyü değiştirmeyecektir. Zira Mustafa hocanın elinde sihirli değmek Yok. Ayrıca olsa ne olacak ki! Bir kere sezon sonuna kadar geldiğini Mustafa hoca da biliyor. Nasıl beklersiniz ki gideceği tarih belli olan bir hocanın köklü değişiklikler yapmasını. İstese de yapamaz zaten.

Açıkça söylemek gerekirse yeşil beyazlıların Göztepe maçının golsüz biteceğini tahmin ediyordum. Göztepe gol sıkıntısı çeken bir takım. Gol yeme ihtimali gol atma ihtimalinden daha fazla olan takımlardan biri. Bursaspor da zaten deplasman zaafiyeti malum.

Kimi oynatırsan oynat Bursaspor için en hayırlısı sezonun biran önce bitmesidir. Çekilen acı bitmelidir bir an önce. Yoksa Kembo kenarda oturmasa, Batalla hücum bölgesinden uzak oynamasa ne olacak ki. Oynadılar da ne oldu? Geçen hafta Kembo Kasımpaşa maçında ilk onbirde maça başlamadı mı? Başladı. Ne oldu? Hiç...

Daha önceki haftalarda Batalla gol bölgesinden neden bu kadar uzak, neden sorumluluk almıyor demedik mi? Bunları yazalı en az üç ay oldu. Ne değişti, hiç.

Batalla yokken Grozav onun pozisyonunda düşünülmeli dedik, düşünüldü mü? Hayır...

İlk yarıda rakiplerin de zaaflarından çok iyi yararlanarak Avrupa’nın en golcü savunma oyuncularından biri olan Behich daha önde ve hücum organizasyonlarında kullanılmalı, sol bekte yazık etmeyin dedik mi demedik mi? Dedik. Ne oldu, hiç. (Dedik mösyö gitti göbekte oynattı, ön libero gibi)

Sezon boyunca onca yanlışa bir yanlış daha eklense ne olur, eklenmese ne olur.

Bursaspor sıkıntılı bir süreçte yine bu takım düşmez diye yine iki ay önce yazmıştım. Evet düşmeyecek elbette. Ama kendisi diğer takımlardan iyi olduğu için değil, diğerleri de puan kaybettiği için!

Beni üzen bu skorları, bu tabloyu, bu acıyı, bu korkuyu ve bu futbol oynayamayan takımı hak etmeyen büyük Bursaspor taraftarı. Eminim takımlarını çok sevdikleri için ya sabır çekiyorlar.

Onun için diyorum ki şu sezon bir bitse artık...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.