Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zülfikar Yıldırım: "Milli Takımda Kalıcı Olmak İstiyorum"

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda İlk Kez Yer Alan Mersin İdmanyurdu Kalecisi Muammer Zülfikar Yıldırım, Milli Takımda Kalıcı Olup Şampiyonalarda Uzun Yıllar Forma Giymek İstediğini Belirterek, “hedeflerimden Birisi Kalıcı Oynamak” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zülfikar Yıldırım: "Milli Takımda Kalıcı Olmak İstiyorum"
Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda ilk kez yer alan Mersin İdmanyurdu kalecisi Muammer Zülfikar Yıldırım, milli takımda kalıcı olup şampiyonalarda uzun yıllar forma giymek istediğini belirterek, “Hedeflerimden birisi kalıcı oynamak” dedi.
Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile salı günü oynayacağı maçın hazırlıklarına Antalya kampında devam etti. A milli kampında ilk defa yer alan Mersin İdmanyurdu kalecisi Muammer Zülfikar Yıldırım, antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendisini kamp kadrosuna alan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e teşekkür eden Muammer Zülfikar Yıldırım, “Emeklerimin karşılığını aldım. Beni buraya layık gördüğü için teşekkürlerimi sunuyorum. Ortam çok iyi şampiyonaya hazırlanıyoruz. İsveç ile oynadık şimdi Avusturya ile oynayacağız” diye konuştu.
Kampta takım arkadaşlarıyla aralarında aile gibi çok güzel ortam olduğunu vurgulayan genç kaleci Yıldırım, kamp dönemini iyi geçirerek, EURO 2016 Avrupa Şampiyonası’na güçlü bir şekilde gitmek istediklerini söyledi. Çok çalıştığını anlatan Muammer Zülfikar Yıldırım, “Her zaman kalıcı olmak istiyorum. Bu çalışmamın sonucunda da formamı almak istiyorum ve devam etmek istiyorum. Bundan sonraki şampiyonalarda uzun yıllar milli takımda oynamayı hedefliyorum” dedi.
Hedeflerinden bahseden Muammer Zülfikar Yıldırım, “Artık genç yaşta değilim hedeflerimden birisi kalıcı oynamak ve dört büyüklerde oynamak. Eski milli futbolcular bize hem antrenörlük hem de ağabeylik yapıyor. Futbolcu ağabeylerimiz bize Avrupa ve dünya şampiyonası deneyimlerini anlatıyor. Milli takımdaki diğer kaleciler Volkan ve Harun ile ağabey kardeş gibiyiz. Aramızdaki güzel rekabet performansa da olumlu yansıyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.