Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak Kömürspor Başkanı’ndan kombine çağrısı

2016-2017 Sezonunda Spor Toto 2. Lig’de Mücadele Verecek Olan Zonguldak Kömürspor’un Başkanı Süleyman Caner, Kombine Kartların Satışı Konusunda Kamuoyuna Çağrida Bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2016 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2016 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak Kömürspor Başkanı’ndan kombine çağrısı
2016-2017 sezonunda Spor Toto 2. Lig’de mücadele verecek olan Zonguldak Kömürspor’un Başkanı Süleyman Caner, kombine kartların satışı konusunda kamuoyuna çağrıda bulundu. Stattaki çalışmalar nedeniyle ilk yarıdaki maçları Devrek’te oynayacak olan Kömürspor’da eksik transferler de tamamlandı.
Geçen sezon Spor Toto 3. Lig’de mücadele veren Zonguldak Kömürspor, Play-Off’daki galibiyetin ardından 2016-2017 sezonunda 2. Lig’e yükseldi. Yaklaşık 10 yılın ardından yeniden 2. Lig’de mücadele verecek olan Kömürspor’da, yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Sezon öncesi kombine kartların satışına başladıklarını ifade eden Başkan Süleyman Caner, sivil toplum kuruluşları, milletvekilleri ve iş adamlarına çağrıda bulundu.
Kömürspor’un Zonguldak’ın bir markası olduğuna dikkat çeken Başkan Süleyman Caner, şu ifadelere yer verdi:
“Her sezon öncesinde olduğu gibi bu sezon da 10 yıl sonra tekrar kavuştuğumuz 2. Lig öncesinde kombine kartlarımız bugün itibariyle satışa sunulmuştur. Fiyatlarında bir değişme yapmadık. Geçen sene de 150 liraydı. Bu senede 150 lira. Her sezon aynısını söylüyorum. Bu kartlarla sadece maça girmek gibi düşünmesinler. Maksat Zonguldakspor’a yardım ve destek olmaktır. Zaten gün ve birlik ve beraberlik günüdür. Onun için herkesin, her esnaf ve iş adamının, sanayicisinin imkanları ölçüsünde bize destek olmalarını ve inşallah kısa süre içerisinde de 1000 adet satışa sunduğumuz kombine kartımızın satışının gerçekleştirilmesini ümit ediyoruz. Onun için benim istirhamım lütfen destek olalım. İhmal göstermeyelim. Tam birlik zamanı. Bu kartları Zonguldak insanına, Zonguldak taraftarına yakışır şekilde en kısa sürede bitirmiş olalım. Zonguldak’ın sorunlarıyla dertlenen herkese bir çağrım var. Zonguldakspor, Zonguldak’ın bir markasıdır. Özellikle sivil toplum örgütlerine sesleniyorum. Kombine kart satışlarında onlar da her zaman olduğu gibi bizi yalnız bırakmasınlar.”
“İlk yarı maçlar Devrek’te oynanacak”
Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndaki çalışmalar nedeniyle ilk yarı sonuna kadar olan maçların Devrek Stadı’nda oynanacağını ifade eden Başkan Süleyman Caner, şöyle devam etti:
“Buradaki bir inşaat çalışmasının olması, ikinci bir inşaat çalışmasının da yakında başlayacak olması nedeniyle bir sıkıntılı süreç yaşanıyor. Müteahhit arkadaş da zaten il müdürüne 100 gün içerisinde kapalı tribünü bitireceğini söylemiş. İlk yarının sonuna doğru bitmesini arzu ediyor. Bizim de arzumuz o. Biz de sabırlı olacağız. Allah’tan başka bir aksilik olmazsa ilk yarı sonuna kadar biz de maçlarımızı Devrek’te taraftarın önünde onların desteği ile oynayacağız. İnşallah da iyi sonuçlar alırız. Futbolcularımızın gayreti ve Allah’ın desteği ile taraftarın yanımızda olmasıyla iyi sonuçlar alarak ilk yarıyı inşallah iyi yerlerde bitiririz. İkinci yarıyı da sahamıza kavuşarak iyi çıkış yakalayarak başlamış oluruz.”
Yeni sezon hazırlıkları
Eksik transferleri tamamladıklarını ve kulüpte aile ortamı oluştuğunu ifade eden Başkan Caner, “Eksik olan yerlere transferleri yaptık. Kaynaşma devam ediyor. İyi bir aile ortamı oluştuğu söyleniyor. Kamp dönemi de iyi geçti. İnşallah bakalım bu ilk maçta sahaya yansır. Mühim olan sakatlığımızın olmaması, cezalı oyuncumuzun olmaması. Bunların olmadığı sürece birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir futbol ortaya koyarsa futbolcularımız, zorluğun üstesinden gelecek noktaya geliriz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.