Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zonguldak Aşkı Kömürspor’a Marş Yazdırdı

Zonguldaklı besteci ve müzisyen Uğur Dayal, 2. Lig final maçında Kızılcabölükspor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor’a marş yazdı.Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümü mezunu olan Zonguldaklı besteci...

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2016 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2016 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldaklı besteci ve müzisyen Uğur Dayal, 2. Lig final maçında Kızılcabölükspor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor’a marş yazdı.
Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera bölümü mezunu olan Zonguldaklı besteci ve müzisyen Uğur Dayal, Spor Toto 3. Lig Play-off final maçında Kızılcabölükspor ile karşılaşacak olan Zonguldak Kömürspor’a “Kömürspor-2016” isimli marş yazdı.
Bestesini yazdığı marşı, çok sesli akapella tekniği ile de seslendiren Dayal’ın performansı da izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Uzun yıllardır Zonguldak’ta yaşadığını ancak böyle bir aşk yaşamadığını söyleyen Uğur Dayal, İstanbul’da da albüm çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
Final maçına destek amacıyla böyle bir marş hazırladığını ifade eden Dayal, “Kendi albümün çalışmalarına başladım. Albüm çalışmalarım sürerken bir taraftan da böyle bir şey yapmak istedim. Ben bir Zonguldak hayranıyım. Bunca yıl Zonguldak’ta yaşadım ben böyle aşk yaşamadım. Kömürspor’un son final maçı için böyle bir beste yaptım. Marşın bestesi, seslendirmesi ve montajı bana ait. Ben de Kömürspor’a final maçında bu beste ile destek olmak istedim. Zonguldak hayranıyım. Zonguldak ile ilgili projelerimiz de önümüzdeki günlerde devam edecek” diye konuştu.
Dayal’ın “Kömürspor-2016” isimli marşı sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Dayal’ın yazdığı marşın sözleri ise şöyle:
"Zonguldak seni sevdik çok sevdik
Buralara senin için geldik
Sana değer hepsi değer; yürüdüğümüz tüm bu yollar Zonguldak
Kışın soğukta seninle üşüdük, yazın sıcağında biz seninle kavrulduk.
Seninle doğduk biz seninle öleceğiz; Zonguldak.
İlk göz ağrım, emeğimsin
Göz yaşımsın madenimsin
Şampiyonluk hayalimsin, Zonguldak.
Kışın soğuklarda biz seninle üşürüz
Yazın sıcağında seninle kavruluruz
Seninle doğduk biz, seninle öleceğiz; Zonguldak."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.