Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zokora, eski takımına karşı ilk kez forma giyecek olmanın heyecanını yaşıyor

Trabzonspor’da üç sene oynadıktan sonra bu sezon başında Akhisar Belediyespor'a transfer olan Zokora, eski takımına karşı ilk kez forma giyecek olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.Trabzon'da çok güzel üç sene geçirdiğini belirten...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor’da üç sene oynadıktan sonra bu sezon başında Akhisar Belediyespor'a transfer olan Zokora, eski takımına karşı ilk kez forma giyecek olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Trabzon'da çok güzel üç sene geçirdiğini belirten Zokora, Trabzon taraftarını çok sevdiğini kaydetti. Trabzon taraftarının daime kalbimde yer alacağını dile getiren Zokora, yarınki karşılaşmada ise Akhisarspor’un galip gelmesi için elinden geleni yapacağını kaydetti. Zokora, karşılaşmanın da güzel bir maç olacağını ifade etti. Akhisar Belediyespor'da sıcak bir ortam bulduğunu da değinen Zokora, bu sezon takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını bildirdi.

Son haftalarda çok tempolu bir döneme girdiklerini aktaran Zokora, “Ama bizi iyi bir takımız ve bu tempoya alışacağımıza inanıyorum. Trabzonspor da önemli ve kaliteli oyunculara sahip güçlü bir ekip. Bu maçta sahada elimden gelen her şeyin en iyisini vermeye çalışacağım.” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 19.00’da yarın 5'inci defa karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan 4 maçın üçünü Akhisar Belediyespor kazanırken, Trabzonspor sadece bir kez galip gelebildi. 2012-13 sezonunda Trabzonspor'a deplasmanda 3-1 yenilen Akhisar Belediyespor, evindeki rövanşı 1-0'lık skorla aldı. Geçtiğimiz sezon güçlü rakibini Manisa'da 3-0 mağlup etmeyi başaran yeşil siyahlı ekip, Trabzon'daki randevuyu da 4-2 kazanarak rakibine ağır bir darbe indirdi. Dört maçta Akhisar Belediyespor toplam 9 gol kaydederken, Trabzonspor rakibine 5 gol attı.

Ege temsilcisi Akhisarspor’da sakatlığı devam eden Kenan forma giyemeyecek, cezasını Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynanan kupa maçında tamamlayan Ahmet Cebe ise takımdaki yerini alabilecek. Bilet fiyatlarını kale arkası 15, maraton 16, kapalı alt 20, VIP 30 TL olarak açıklayan yönetim, taraftarlardan tribünleri doldurmalarını istedi. Akhisar Belediyespor ligde 8'inci haftaya 13 puanla 3'üncü sırada girerken, 8 puanı bulunan Karadeniz temsilcisi 12'nci basamakta bulunuyor.

Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor arasında yarın Manisa'da gerçekleşecek zorlu randevu, yeşil siyahlı ekipteki 4 isim için ayrı bir önem taşıyor. Trabzonlu olan ve uzun yıllar Karadeniz ekibinde antrenör ve teknik direktör olarak görev yaptıktan bu sezon Akhisar Belediyespor'un başına geçen Mustafa Reşit Akçay, 3 sezon Trabzon'da forma giydikten sonra sezon başında Akhisar Belediyespor'a gelen Zokora, Trabzonspor altyapısından yetişen Çağlar Birinci ve transferin son günlerinde bordo mavili ekipten alınan Kadir Keleş, yarınki karşılaşmada eski takımlarına rakip olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.