Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ziya Doğan’dan "Yeni Malatyaspor" Açıklaması

Malatyaspor tarihinin en görkemli UEFA’lı yıllarına damgasını vuran Teknik Direktör Ziya Doğan’ın adı bir kez daha Yeni Malatyaspor ile anılmaya başlandı.Tecrübeli teknik adam ise adının Yeni Malatyaspor ile gündem oluşturmak maksadıyla...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatyaspor tarihinin en görkemli UEFA’lı yıllarına damgasını vuran Teknik Direktör Ziya Doğan’ın adı bir kez daha Yeni Malatyaspor ile anılmaya başlandı.
Tecrübeli teknik adam ise adının Yeni Malatyaspor ile gündem oluşturmak maksadıyla anılmasından dolayı rahatsız olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı.
İsminin sosyal medya ve bazı internet siteleriyle gazetelerde kullanıldığını söyleyen Ziya Doğan, bu duruma tepkisiz kalamadı. Takımın her hoca değişikliğinde kendi adının anılmasını Malatya sevgisine gölge düşürdüğünü belirten Doğan, kamuoyunda isminin anılmasından karşın herhangi bir anlaşma yapılmamasının sorumlusu olarak da kendisinin gösterilmesine oldukça tepkili.
Kişisel twitter hesabından Ziya Doğan, “Adımın Malatyaspor’la anılması benim için onurdur. Ciddi bir girişim yapmadan sadece halkı oyalamak için ismimin kullanılması samimiyetsizliktir” paylaşımında bulundu. Doğan, Malatya sevgisini öne çıkararak, buna karşı yönetimin ciddiyetsizliğini, samimi olmamakla suçladı. Doğan’ın bu paylaşımı sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından yoğun beğeni aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.