Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zirve’li basketçiler yeni sezon çalışmalarına başladı

Geçtiğimiz sezon önemli başarılara imza atan Türkiye Basketbol 3. Lig’i (TB3L) takımlarından Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı, yeni sezon çalışmalarına başladı.     Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsü'nde...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2014 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2014 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zirve’li basketçiler yeni sezon çalışmalarına başladı
Geçtiğimiz sezon önemli başarılara imza atan Türkiye Basketbol 3. Lig’i (TB3L) takımlarından Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı, yeni sezon çalışmalarına başladı.

    Zirve Üniversitesi Kızılhisar Kampüsü'nde toplanan yeşil beyazlılar, sezonun ilk antrenmanını Zirve Üniversitesi Spor Salonu'nda yaptı. Antrenör Osman Yağcı yönetiminde yapılan sezonun ilk antrenmanına tüm takım katılırken, Zirve Üniversitesi Basketbol takımının yeni transferleri de antrenmanda yer aldı.

    Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Antrenörü Osman Yağcı, "Uzun ve bolca dinlenmeyle geçen bir tatil döneminin ardından yeni sezonu açtık. Bu sezon da geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi önemli hedeflere ulaşma amacındayız. Bu vesileyle kadromuza yeni takviyeler yaptık. Kadromuzu daha da güçlendirmek için transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ben şimdiden yeni sezonun Zirve Üniversitesi ailesine kazasız, belasız, sakatlıklardan uzak ve başarı dolu bir sezon olmasını diliyorum." dedi.

    Yeni sezonun startını verdiklerini dile getiren Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı Erdal Budak ise “Bugün itibariyle zorlu ve uzun bir sezonun açılışını yaptık. Bu yılki temel hedefimiz yarıştığımız her kulvarda en üst noktayı hedefleyerek başarıyı yakalamak. O nedenle yeni sezonun sporcularımız başta olmak üzere tüm Zirve ailesine hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.