Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zire yeni sezona Erzurum'da hazırlanıyor

Azerbaycan Birinci Ligi'ne yeni çıkan Zire Futbol Kulubü, yeni sezon hazırlık kamp çalışmalarını Erzurum Palandöken dağındaki Yüksek İrtifa Merkezi'nde gerçekleştiriyor.Azerbaycan'ın Zire Futbol Kulübü oyuncuları ve teknik heyeti Erzurum'da...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Azerbaycan Birinci Ligi'ne yeni çıkan Zire Futbol Kulubü, yeni sezon hazırlık kamp çalışmalarını Erzurum Palandöken dağındaki Yüksek İrtifa Merkezi'nde gerçekleştiriyor.

Azerbaycan'ın Zire Futbol Kulübü oyuncuları ve teknik heyeti Erzurum'da yoğun bir kamp dönemi geçiriyor. 15 günlük kamp çalışmalarını teknik ve kondisyon olarak sürdüren Azerbaycan takımı günde iki antrenman yapıyor. Gürcistan'ın Shukura Kobulet futbol takımıyla hazırlık maçı yapan Zire Futbol kulubü ilk maçında golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı.

Zire, önümüzdeki günlerde iki hazırlık maçı daha yaparak Erzurum'daki yaz kampı çalışmalarını tamamlayarak Azerbaycan'a dönecek.

Teknik direktör Adil Şükürov'un gözetiminde antrenman sahasına çıkan oyuncuların hedefi ligde şampiyon olmak. Şükürov, lige güzel ve hızlı başlangıç yapmak için Erzurum'u yaz kampı için tercih ettiklerini söyledi. Teknik adam, güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Güzel bir hazırlık kampı dönemi geçirdik." dedi.

Zire'nin yeni transferlerinden İspanyol oyuncu Tato Luis Alberto ile Adil Nagiyev, Erzurum'un kamp için iyi bir yer olduğunu dile getirerek, "Başarılı bir kamp dönemi geçirdik. Lige hazırız. Yeni sezonda başarılı olacağımıza inannıyoruz." dediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.