Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ziraat Türkiye Kupası grup kuraları çekildi, Gümüşhanespor ile Trabzonspor aynı gruba düştü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta namağlup liderliğini sürdüren Gümüşhanespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda tarihinde ilk kez Trabzonspor ile aynı gruba düştü.2016-2017 Ziraat Türkiye Kupası Grup Maçları Kura Çekimi TFF’nin Beykoz-Riva’daki...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta namağlup liderliğini sürdüren Gümüşhanespor, Ziraat Türkiye Kupası’nda tarihinde ilk kez Trabzonspor ile aynı gruba düştü.
2016-2017 Ziraat Türkiye Kupası Grup Maçları Kura Çekimi TFF’nin Beykoz-Riva’daki idari merkezinde gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrasında Gümüşhanespor kendisine (H) grubunda yer bulurken, grupta Gümüşhanespor’un haricinde Trabzonspor, Kızılcabölükspor ve Atiker Konyaspor takımları yer aldı.
Kuraların ardından açıklama yapan Gümüşhanespor Asbaşkanı Mutlu Gürler, grupların hayırlı olmasını dileyerek “Gümüşhanespor bu sezon ligde haklı bir çıkış yakaladı. Buna bağlı olarak kupa serüveninde de gruplara kadar son derece olumlu bir performans sergiledi” dedi.
Kura sonrasında ortaya çıkan tabloya bakıldığında umutlarını ve iddialarını koruduklarını kaydeden Gürler, “Zorlu bir grup olacağı kesin ama bizim de son derece oturmuş ve motivasyonu ile kadro zenginliği ile belirli bir seviyeyi yakalamış bir ekibimiz olduğunu tüm kamuoyu biliyor. Elbette temkinli olmak ve iddiamızı korumak adına sabırla daha çok çalışmak gerektiğini biliyoruz. Gerek teknik kadromuz gerekse sporcularımız ile biz elimizden gelen gayreti sarf etmek ve taraftarlarımızın beklediği başarılara imza atmak istiyoruz. Asıl hedefimiz olan ligden kopmadan gücümüzün farkında olarak bu zorlu grubun içerisinden çıkmak için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Camiamıza hayırlı olmasını diliyor şimdiden tüm ekiplere başarı diliyorum” dedi.
Fikstüre göre Gümüşhanespor ilk maçını deplasmanda 29 Kasım’da Trabzonspor ile oynayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.