Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ziraat Türkiye Kupası Finalinin Bilet Fiyatları Belli Oldu

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın Antalya Stadyumu’nda, 26 Mayıs Perşembe günü karılaşacağı Zirat Türkiye Kupası Finali’nin Organizasyon Toplantısı bugün İstanbul’da gerçekleşti. Toplantı sonrası dev maçın bilet fiyatları da belirlendi.Riva’daki...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe ile Galatasaray’ın Antalya Stadyumu’nda, 26 Mayıs Perşembe günü karılaşacağı Zirat Türkiye Kupası Finali’nin Organizasyon Toplantısı bugün İstanbul’da gerçekleşti. Toplantı sonrası dev maçın bilet fiyatları da belirlendi.
Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri’nde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya Antalya Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenlik Şube Müdürleri Osman Yıldız ve Alper Bostancı, Galatasaray Kulübü’nden Alper Narman ve Cenk Ergün, Fenerbahçe Kulübü’nden Hasan Çetinkaya ve Ayhan Bak, Antalya Spor İl Müdürlüğü’nden temsilciler, Antalya Stadyumu sorumluları ve TFF yetkilileri katıldı.
ANTALYA STADYUMU EŞİT ŞEKİLDE İKİYE BÖLÜNECEK
Yapılan toplantı sonucu finalin oynanacağı Antalya Stadyumu her iki kulübün taraftarına eşit şekilde bölünerek tahsis edilecek. Biletlerin 1. Kategori (Doğu ve Batı) 150, 2. Kategori (Kuzey ve Güney) 75 TL’den satılması kararlaştırıldı.
Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Galatasaray taraftarı Doğu ve Kuzey, Fenerbahçe taraftarları ise Batı ve Güney tribünlerinden seyredebilecek. Taraftarlar, müsabaka biletlerini Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi bilet satış sitesi ’bilet.tff.org’ adresi üzerinden satın alabilecek. Bilet satışının başlayacağı gün ve saatin ise önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi.
Galatasaray ile Fenerbahçe kulüplerinin teknik adamları ve kaptanları, müsabakadan bir gün önce ortak bir basın toplantısı düzenleyecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.