Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zihinsel Engelli Sporcular Rusya’dan Madalya İle Dönmek İstiyor

Rusya’da yapılacak Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası hazırlıklarına devam eden Özel Zihinsel Engelli Sporcular, şampiyonada madalyalar ile dönmeyi hedefliyor.11-15 Mart’ta Rusya’da Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’na katılacak olan Özel...

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rusya’da yapılacak Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası hazırlıklarına devam eden Özel Zihinsel Engelli Sporcular, şampiyonada madalyalar ile dönmeyi hedefliyor.
11-15 Mart’ta Rusya’da Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’na katılacak olan Özel Sporcu Atletizm Milli Takım’ı, Ankara’daki çalışmlarının ardından salon çalışması için İstanbul’a geldi. Turnuvaya 10 sporcu ile katılacak olan milli takım, Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdürüyor.
“RUSYA’DAN BAŞARI BEKLİYORUZ”
Özel Sporcular İl Temsilcisi Can Dağaşan yaptığı açıklamada, “Bizim amacımız 8 yaş üstünde zihinsel engeli olan özel sporcularımızı spor yoluyla rehabilite etmek. Birol Aydın yönetimi başkanlığı performans sporlarına da önem verdik. Performans dalında 14 dalda milli takımı temsil ediyoruz. Temel gayemiz Rio’daki paralimpik oyunlarında Türkiye’ye madalyalar kazandırmak. Rusya’dan başarı ve madalya bekliyoruz” diye konuştu.
Özel Sporcu Atletizm Milli Takımı antrenörü Nilgün Korucu ise, “İnşallah en iyi derecelerini yapacaklar. Onların kendilerini geliştirmesi için uğraşıyoruz. Buradaki çalışmalarımız daha yeni başladı ve güzel geçiyor” dedi.
“İMKAN VERİLDİKÇE OLİMPİYAT ŞAMPİYONU ÇIKARACAĞIZ”
Şampiyonada hedefinin madalya olduğunu belirten Özel Sporcu Atletizm Milli Takımı sporcularından Emrah Öztürk de, “Başkanımız Birol Aydın’a bize verdiği destek sebebiyle teşekkür ediyorum. Bize bu imkanlar verildikçe olimpiyat şampiyonu çıkaracağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.