Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeytinburnu Buz Hokeyi Takımı Şampiyonluğa Koşuyor

Türkiye Didi Buz Hokeyi Süper Ligi Play-off final serisinde Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 9-2 mağlup ederek seride durumu 2-1’e getirdi.“Doğaya Destek Sizden, Buz Pateni Biletiniz...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Didi Buz Hokeyi Süper Ligi Play-off final serisinde Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 9-2 mağlup ederek seride durumu 2-1’e getirdi.
“Doğaya Destek Sizden, Buz Pateni Biletiniz Bizden” adlı sosyal sorumluluk projesi ile kurulan Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü Buz Hokeyi Takımı, Silivrikapı Buz Pisti’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile oynadı. Kıran kırana geçen maçta ilk periyodu 5-0 Zeytinburnu BSK önde bitirdi. İkinci periyotta aradaki farkı yükselten Zeytinburnu BSK periyodu 9-0 önde bitirdi. Son periyotta ise 9-2’ye yükselen skorla maçın galibi Zeytinburnu BSK oldu.
Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü’nün, dördüncü maçı ise bu akşam yine saat 19.00’da Zeytinburnu Silivrikapı Buz Pisti’nde oynanacak. İki takımdan biri İstanbul’daki maçlar sonunda 3 galibiyete ulaşamadığı takdirde şampiyonu, 1 Mayıs Pazar günü İzmir’de oynanacak olan maç belirleyecek.
’SOKAKLARDAN ŞAMPİYONLUĞA’
Zeytinburnu Belediyesi Spor Kulübü Buz Hokeyi Takımı, 6 sene önce geri dönüştürülebilir atıkların doğaya kazandırılması amacıyla “Doğaya Destek Sizden, Buz Pateni Biletiniz Bizden” adlı sosyal sorumluluk projesi ile kurulmuştu. Takım, gelecek ile ilgili hedefi olmayan gençlerin; kağıt, cam, karton gibi atıkları getirip, pistte ücretsiz kayma hakkını elde eden vatandaşlara sorun çıkarmaları üzerine, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın, “Bu gençlerden buz hokeyi takımı kuralım!” fikriyle hayat bulmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.