Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeljko Obradovıc: "Enerjiye İhtiyacımız Var"

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Zihinsel ve fiziksel olarak çok zor koşullardan geçiyoruz. Enerjiye ihtiyacımız var” dedi. Obradovic ayrıca sahalarında kazanmaları gerektiğini söyledi.Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off final serisi...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 20:36
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 20:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Zihinsel ve fiziksel olarak çok zor koşullardan geçiyoruz. Enerjiye ihtiyacımız var” dedi. Obradovic ayrıca sahalarında kazanmaları gerektiğini söyledi.
Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off final serisi 5. maçında Fenerbahçe, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaştığı Anadolu Efes’e 80-72’lik skorla mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ve Fenerbahçe’nin kaptanı Melih Mahmutoğlu açıklamalarda bulundu.
Anadolu Efes’i tebrik eden Zeljko Obradovic, “Efes’in bir önceki maçta çok iyi oynayacaklarını söylemiştim. İlk yarı çok iyi oynadık, ilk çeyreğin ve son periyodun 5 dakikasına kadar. Seriyi kendi sahamızı taşıdık. İyi konumdayız. Zihinsel ve fiziksel olarak çok zor koşullardan geçiyoruz. Enerjiye ihtiyacımız var. Bizim sahamızda oynayacağımız maçı kazanmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
Buraya şampiyon olmaya geldiklerini belirten Melih ise, “Kısmet böyleymiş. Evimizde şampiyonluğu kutlayacağız. Hala avantajlı biziz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.