Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeljko Obradovıc: "Bulunduğumuz Pozisyondan Mutluyum"

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, bulundukları pozisyondan mutlu olduğunu söyleyerek, “Çok güzel ve duygusal bir maçtı. Çok fazla top kaybı yaptık. Bu kadar tecrübeli bir takım için yapılmaması gereken bir şey” dedi.Spor Toto...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 23:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 23:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, bulundukları pozisyondan mutlu olduğunu söyleyerek, “Çok güzel ve duygusal bir maçtı. Çok fazla top kaybı yaptık. Bu kadar tecrübeli bir takım için yapılmaması gereken bir şey” dedi.
Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Final serisi ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Anadolu Efes’i 87-85 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ve Fenerbahçe’nin yıldız basketbolcusu Luigi Datome açıklamalarda bulundu.
Şu anda buldukları pozisyondan mutlu olduğunu söyleyen Obradovic, “İki takımı da tebrik etmek istiyorum. Çok güzel ve duygusal bir maçtı. Çok fazla top kaybı yaptık. Bu kadar tecrübeli bir takım için yapılmaması gereken bir şey. Rakip takımın agresif baskısı da önemli. Çok iyi galibiyetti. Efes ve kendi oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Özellikle son iki dakikasında hakemler neredeyse her pozisyonu tekrar ekrandan izlediler ve karar değiştirdiler. Çok doğru bir şey. Sonuçta onlarda insan. NBA finallerini izlerseniz maçın her aşamasında izliyorlar. Umarım Avrupa’da da bir gün böyle olur" dedi.
İyi oynamadıklarını belirten Luigi Datome ise, “Çok top kaybettik. Çok zor galibiyetti. 3 tane daha galibiyete ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.