Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zelimir Obradovic: "Sonuna kadar savaştık"

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 3. haftasında Giresunspor, 19 Eylül Spor Salonu’nda karşılaştığı Fenerbahçe’ye 61-72 mağlup oldu.Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Aleksander...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 23:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Basketbol Ligi’nin 3. haftasında Giresunspor, 19 Eylül Spor Salonu’nda karşılaştığı Fenerbahçe’ye 61-72 mağlup oldu.
Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Aleksander Trifunovic, Fenerbahçe Başantrenörü Zelimir Obradovic ile Sarı Lacivertli takımın genç basketbolcusu Berk İsmail Uğurlu açıklamalarda bulundu.
Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Aleksander Trifunovic, “Öncelikle Fenerbahçe’yi tebrik ederim. İyi bir takım ama bu maçta nedense kontrollü oynamadı. Bugün sürpriz yapabiliriz diye düşündük. Çünkü bütün hafta iyi çalıştık. Sezon başladığından beri iyi çalışıyoruz. Fenerbahçe’de Barselona’dan yorgun geldi bir sürpriz yapabiliriz düşüncesindeydik ama olmadı. Soğukkanlı davranamadık. Oyuncularımızın çoğu Malcolm dışında eski takımlarında rol oyuncusu idi. Bir daha ki karşılaşmada elimizden geleni yapacağız. Herkes her şeyini ortaya koyacak” dedi.
Obradovic: "Oyuncularımız büyük istek ve motivasyonu ile sonuna kadar savaştılar"
Fenerbahçe Başantrenörü Zelimir Obradovic, “Yeşilgiresun Belediyespor’u tebrik ediyorum çok iyi oynadılar. Maça çok iyi başladılar. Yeşilgiresun Belediye taraftarları da çok güzel bir atmosfer yarattılar. Cuma günü Barselona’da çok zor bir deplasman oynadık ve oradan geldik buraya. Rotasyonda daha çok oyuncu oynatmaya çalıştım. Savunma açısından çok iyi bir oyun oynadık. En büyük sorunumuz şurada; daha iyi oynayabilecek kaliteye sahip olmamıza rağmen oynayamamızdır. Topu da çok daha iyi hareket ettirmemiz gerekiyordu. Bizim için en büyük problem buydu. Onun dışında her şeyden memnunum. Oyuncularımız büyük istek ve motivasyonu ile sonuna kadar savaştılar. Bu benim için çok önemli. Bizi iyi antrenman yapmaya devam edeceğiz. Hem takım hem de oyun ve oyuncu olarak kendimizi geliştireceğimiz çok konular var” şeklinde konuştu.
Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Berk İsmail Uğurlu ise şunlara yer verdi:
“Zor bir deplasmana geldik. Gençlerle birlikte çok dinamik bir takım. Bu karşılaşmaya hazırlanmaya çok vaktimiz olmadı. Fedakarlık yapıp çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Maçın başından sonuna kadar çok iyi bir savunma yaptık. Biraz tökezlesekte maçın sonunda hakkımız olan galibiyeti kazandık. Yeşilgiresun Belediyespor’u da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Önümüzde zorlu bir fikstür var elimizden gelen en iyisini yapacağız."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.