Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Şimşek’ten Transfer Açıklaması

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Antalyaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanın ardından yeni sezon hazırlıkları kapsamında Isparta’nın Davraz ilçesine hareket etti. Teknik direktör Yusuf Şimşek, önümüzdeki günlerde bir...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2015 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2015 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yusuf Şimşek’ten Transfer Açıklaması
Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Antalyaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanın ardından yeni sezon hazırlıkları kapsamında Isparta’nın Davraz ilçesine hareket etti. Teknik direktör Yusuf Şimşek, önümüzdeki günlerde bir kaç tane daha transferin olacağını belirterek, "Yollarımızı ayıracağımız oyuncular da olabilir" dedi.
Yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiren Antalyaspor, 30 kişilik kadrosuyla Davraz kampına gitti. Kırmızı-beyazlı takımın yeni transferleri Nürnberg’ten alınan Celustka, Karşıyaka’dan alınan Rıdvan Şimşek, Gaziantepspor’da kiralık forma giyen Chico ve izinli olan genç oyuncu Emrah Başsan takımla beraber Davraz’a giden 30 kişilik oyuncu kadrosunda yer aldı. Antalyaspor’un İtalya’nın Sampdoria takımından transfer ettiği dünyaca ünlü Kamerunlu forveti Samuel Eto’o ise 7 temmuzda kampa katılacak.
“ANTALYASPOR’U HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞTIRMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”
Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başladıklarını ifade eden Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “2-3 gün boyunca buradaydık. Hem sağlık kontrollerini tamamladık, hem de antrenmanlarımızı yaptık. Gerçek kampımız bugün itibariyle Davraz’da başlıyor. 15 gün boyunca Davraz’da kampta olacağız. Süper Lig’e çıkmak bizim için gurur ve onur verici bir durum. Hem bize hem de Antalyaspor’a tekrar tekrar hayırlı olsun. İnşallah Antalyaspor’u da hedeflediğimiz yerlere ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız. Antalyaspor’a ve Antalya halkına layık olmak için çalışacağız. Taraftarlardan tek desteğimiz var maçlarımız başlayınca bizi sonuna kadar desteklesinler. Başka da bir isteğimiz olamaz” dedi.
“YOLLARIMIZI AYIRACAĞIMIZ OYUNCULAR OLABİLİR”
Takıma gelenlerin de, gidenlerin de olabileceğini ifade eden genç teknik adam, “Bu futbolun kuralı. Zaten 3-4 oyuncumuz bizden ayrıldılar. 3-4 tane de oyuncu geldi. İnşallah önümüzdeki günlerde birkaç tane daha oyuncu gelir. Buradan giden oyuncu olur mu açıkçası çok bilmiyorum. Yollarımızı ayıracağımız oyuncular da olabilir” şeklinde konuştu.
“BERK’TE İLERLEME YOK, OĞUZ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”
Geçen sene takıma kiralık forma giyen Berk İsmail Ünsal’da hiçbir gelişmenin olmadığını dile getiren Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, “Berk, Galatasaray ile kampa gidiyor. Oğuz ile ilgili çalışmalarımız ise sürüyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.