Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yusuf Şimşek: "Yönetim İstediğim Bütün Transferleri Yaptı"

Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve 3 haftada 6 puan toplayan Antalyaspor, Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı. Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Yusuf Şimşek,...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 21:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve 3 haftada 6 puan toplayan Antalyaspor, Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı. Kırmızı-beyazlı takımın teknik direktörü Yusuf Şimşek, transfer döneminde yönetimin istediği bütün oyuncuları takıma kazandırdığını söyledi.
"17 OYUNCUYLA ANTRENMAN"
A Milli Takımı’nın EURO 2016 Elemeleri’nde Letonya ve Hollanda ile oynayacağı maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig’e ara verilmesi nedeniyle 3 gün izinli olan Antalyaspor, Eskişehirspor maçının hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri’nde akşam saatlerinde teknik direktör Yusuf Şimşek gözetiminde yaptığı antrenmanla başladı. Kırmızı-beyazlı takımda A2 Milli Takımı’nda bulunan Lokman Gör, Emrah Başsan, Bosna-Hersek Milli Takımı’nda bulunan Josip Kvesic, Slovenya Milli Takımı’nda bulunan Lazarevic, Fenerbahçe maçında sakatlanan Emre Akbaba, yine Fenerbahçe maçından önce rahatsızlanan M’Billa ve yönetim tarafından izinli olan Makoun ve Samuel Eto’o antrenmanda yer almadı. Yusuf Şimşek gözetiminde yapılan çalışma oyuncuların koşusuyla başladı. Daha sonra açma germe hareketleri yapan oyuncular, tekrar koşu çalışması yaptıktan sonra 5’e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenman teknik direktör Yusuf Şimşek ve yardımcı antrenörlerinde katıldığı yarı alanda yapılan çift kale maçla son buldu. Kamerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto’o’nun takıma Pazar günü Alanyaspor ile yapılacak hazırlık maçından sonra katılacağı öğrenildi.
"YUSUF ŞİMŞEK’E, ANTALYASPOR LOGOLU ÇİNİ SERAMİK"
Öte yandan antrenmanı izlemeye gelen yaklaşık 50 taraftar teknik heyet ve oyunculara baklava ikramında bulundu. Bir taraftar ise teknik direktör Yusuf Şimşek’e, Antalyaspor logolu çini seramik hediye etti. Taraftarlar, futbolcular ve teknik heyet toplu fotoğraf çektirdikten sonra, antrenman kaldığı yerden devam etti.
"FENERBAHÇE MAÇINDA GÜZEL OLMAYAN TEK ŞEY SKORDU"
Fenerbahçe ile oynadıkları mücadeleyi değerlendiren Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, maçın ardından hakem hatalarının konuşulduğunun hatırlatılması üzerine, "Hata demeyelim, hakem görmemiş olabilir. Fenerbahçe maçı güzel bir mücadeleydi. Güzel olmayan tek şey skordu. Bir puan alabilirdik, buradan giderken mağlubiyeti hiç düşünmüyorduk. Sistemimiz taktiğimiz belliydi. Koşmayla ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Bundan sonraki maçlarda daha iyi oyun ve daha tempolu oyun oynayacağız. Pozisyonlara giren bir Antalyaspor olacak. Geriye bakmıyoruz, geriye hatalarımızdan ders almak için bakıyoruz” dedi.
"ESKİŞEHİRSPOR MAÇINDA HEDEF 3 PUAN"
Ligin 4’üncü haftasında sahalarında oynayacakları Eskişehirspor maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyleyen genç teknik adam, “Eskişehirspor maçında 3 puan için oynayacağız. Taraftarımız bizi Gençlerbirliği maçında iyi destekledi. İnşallah taraftarımızın sayısı artar ve aynı destek devam eder. Onların desteğiyle 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
"OZAN VE GUILHERME TAKIMA YARAR SAĞLAYACAK"
Brezilyalı oyuncu Guilherme ve Ozan transferi hakkında da konuşan Şimşek, "Guilherme takımla bir idmana çıktı, o da ter idmanıydı. Ardından Fenerbahçe maçında da çok iyi oynadı. Taktik idmana çıkmadı. Attığı gol çok güzel kaliteliydi. Ozan geldi. İkisi de faydalı olacak. 26 kişilik oyuncu topluluğumuz var. İnşallah bu oyuncularımıza elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.
“İSTEDİĞİM HER OYUNCU ALINDI”
Transfer döneminde yönetimin istediği her oyuncuyu aldığını da dile getiren Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek sözlerini şöyle tamamladı:
"Yönetim transfer döneminde istediğim bütün oyuncuları aldılar. Teşekkür ediyorum onlara. Artık iş bizde, en iyisini yapmaya çalışacağız. Oyuncularımın hepsini zaman zaman kullanacağız.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.