Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yücel İldiz’den Yeni Malatyaspor’a Veda

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran teknik direktör Yücel İldiz yazılı bir açıklama yaparak, Yeni Malatyaspor’a bundan sonraki süreçte başarılar diledi.İldiz yaptığı yazılı açıklamada, Yeni Malatyaspor’da göreve...

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2015 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2015 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran teknik direktör Yücel İldiz yazılı bir açıklama yaparak, Yeni Malatyaspor’a bundan sonraki süreçte başarılar diledi.
İldiz yaptığı yazılı açıklamada, Yeni Malatyaspor’da göreve başlamasını zamanlama hatası olarak değerlendirdi. İldiz, "Bugün itibari ile Yeni Malatyaspor teknik direktörlüğü görevimden ayrılmış bulunuyorum. Bu kez gelişimle ilgili zamanlama hatası yaptım sanırım. Bu nedenle Malatyalılar beni bu kez gelmemiş kabul etsin. Bundan sonraki maçlarında Yeni Malatyaspor’a başarılar dilerim. Yeni Malatyaspor camiasına ve tüm Malatyalılara sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.
Son haftalarda alınan olumsuz sonuçların ardından, yönetimin de devreye girmesiyle takımla yollarını ayırma kararı alan tecrübeli teknik adam, Nurettin Soykan Tesisleri’nde futbolcularla ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştı. İldiz vedalaşmanın ardından Malatya’dan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.