Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YOSK Boşnak yıldızı kaptı

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), Bosna Hersekli 26 yaşındaki basketbolcu Vlado Svraka’yı kadrosuna kattı. 2016-2017 sezonunda Avrupa kupasında ve Süper Lig’de mücadele...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), Bosna Hersekli 26 yaşındaki basketbolcu Vlado Svraka’yı kadrosuna kattı. 2016-2017 sezonunda Avrupa kupasında ve Süper Lig’de mücadele edecek YOSK ilk transferini gerçekleştirmiş oldu.
Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç yaptığı açıklamada, “Yeni sezon için ilk transferimizi yaptık. Bosna Hersek Süper Ligi ekiplerinden Tabu Canto takımında forma giyen 26 yaşındaki forvet Vlado Svraka’yı kadromuza kattık. Yeni transferimizin takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hem lig hem de Avrupa kupalarında ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Vlado Svraka’ya bizi tercih ettiği için teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.