Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz Vural: Emeğimizin karşılığını alsak sevinirdik

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Trabzonspor karşısında ortaya koydukları futbolla ligin alt sıralarında olmayı hak etmediklerini gösterdiklerini söyledi.Yılmaz Vural, 3-2 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 22:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 22:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Trabzonspor karşısında ortaya koydukları futbolla ligin alt sıralarında olmayı hak etmediklerini gösterdiklerini söyledi.

Yılmaz Vural, 3-2 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Trabzonspor ligin evinde kazanan, puan anlamında üçüncü takımı. Kolay değil böyle bir rakiple oynamak. Onların da kendi içlerinde bazı sıkıntıları vardı. Rakip buydu. Biz ise geçen hafta salı günü göreve başladık. 9 antrenman yaptık. Futbolcularla hep motivasyon konuşması yaptık. Bunun geri dönüşü çok çabuk oldu." dedi.

"Futbol detaylarla kaybediliyor, detaylarla kazanılıyor." diyen tecrübeli teknik adam, 2-1 öne geçtiklerinde mücadelenin bitimine 7 dakika kaldığını ama bu üstünlüklerini koruyamadıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Bir kenarda, bir ortada faul yaptık. Vurdu ve ikisi de gol oldu. Üzüldük tabi ki. Bu emeğin karşılığını alsak sevinirdik. Bu fırsat kaçtı ama bir şey geri geldi. Karabükspor böyle bir rakibi karşısında bu futbolu sergiliyorsa ligin altında kalmaz. Taraftarımız da artık maça gelsin takımlarını desteklesin. Ben başaracağımıza inanıyorum.

Büyük takımlarla dışarıda oynayacağız. Oralardan alacağımız puanlar önemli ama asıl rakiplerimizin hepsi bize geliyor. Önemli olan uygulamayı iyi yapabilmek. Ev sahibi takım olarak destek çok önemli. Bundan sonra da çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. İnşaallah bu takımı ligde tutup, bu hedefimizi yerine getiririz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.