Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz Tokatlı'dan Arda Turan'a krampon fırlatma uyarısı

Türkiye Futbol Adamları Derneği Genel Başkanı ve eski TFF Başkanı Yılmaz Tokatlı, Atletico Madrid - Barcelona maçında saha kenarına doğru kramponunu fırlatan Arda Turan'a bir dizi uyarılarda bulundu.Yılmaz Tokatlı, milli futbolcu Arda Turan'a...

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2015 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2015 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Futbol Adamları Derneği Genel Başkanı ve eski TFF Başkanı Yılmaz Tokatlı, Atletico Madrid - Barcelona maçında saha kenarına doğru kramponunu fırlatan Arda Turan'a bir dizi uyarılarda bulundu.

Yılmaz Tokatlı, milli futbolcu Arda Turan'a yönelik uyarılarını içeren yazılı açıklamada, "Bugünkü gazetelerin spor haberlerinde yurt dışında top koşturan futbolcumuz Arda Turan hakkında haberler çıktığını görüyoruz. Bunun nedenini yorumlamak gerekirse şunları ifade etmek gerekir. Hep biliyoruz ve yaşıyoruz ki futbolumuzun gündeminde on dört yabancı transferi ve ilk on birde oynama kolaylıkları futbolumuzun duayen olmuş kulüp yöneticileri arasında medya üzerinden sataşmaları gibi böylesine davranışlara bakmak gerektiğine inanıyoruz. Bunun yanında sporda ve futbolda siyaset iç içe geçmiş durumda iken söylenecek ciddi konular olduğu bir gerçektir." ifadelerini kullandı.

Arda Turan'a 'şımarma evlat' diyen Tokatlı, şöyle devam etti: "Türk adap ve terbiyesine leke sürdürme. Zaten ülkede ayakkabı fırlatma modasını yaşadığın demokratik ülkeye taşıma. Kovulursun karizman gider. Öyle zannediyorum ki, çalıştığın teknik direktörlerin sana topa vurmanın yanında bir hakeme ayakkabı veya benzeri bir şeyi atma becerisini de öğrettiklerini düşünemiyorum.

Senden önce Yurtdışında oynamış, büyük ağabeylerin Can Bartu, Şükrü Gülesin veya Metin Oktay'lar ve Lefter'ler gibi örnek olmanı öneriyoruz. Böyle davranarak yanlış imaj yaratmış olman hem ülkemiz ve hem de futbolumuz adına bir ayıptır. Böylesine davranışlarla kahramanlık olmaz. Yeteneğine inandığımız beceri ve geleceğine zarar verme ve sağlam dur. Zaten ülke futbolu, yabancı futbolcu sayısı ve politikası ile dibe vurmuş durumdayken hiç olmazsa sen de ortak olmama yolunda gayret ve dikkat göstermeni bekliyoruz."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.